Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darjušas Lavrinovičius sukritikavo Kšištofo karaokę Holivudo kūrėjų filme: „Graudžiau negu graudu“

Neseniai Lietuvą apskriejo žinia, kad Holivudo kino komanda kuria dokumentinį filmą apie garsiausius Lietuvos krepšinio brolius. Anksčiau Amerikos dėmesio sulaukė skandalingieji krepšininkai broliai Ballai, šįkart Holivudo šlovės spinduliuose maudosi broliai Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai.
Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai
Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai / LNK nuotr.

„Iki šlovės dar toli. Tiesiog kai pasiūlė nusifilmuoti projekte, mums pasirodė įdomu, – sakė Darjušas LNK laidos „Nuo... Iki...“ kūrybinei grupei. – Tuo labiau, kad karjera mūsų eina į pabaigą. Galbūt tai bus kažko naujo pradžia“, – intrigavo Kšištofas.

„Dar toli mums iki aktorinio, bet papasakoti apie save, apie savo nuopelnus, klaidas gyvenime, kas mes ir iš kur mes, galime“, – paklaustas, kaip sekėsi aktoriaus amplua, kalbėjo Darjušas. Ir pridūrė, kad labai prastai broliui Kšištofui pasisekė dainininko amplua: „Graudžiau negu graudu. Anglų kalbos nemoka, skaityti nemoka, dainą girdi pirmą kartą, klausos neturi, balso nulis“.

LNK nuotr./Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai
LNK nuotr./Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai

„Dėl balso pasiginčyčiau“, – gynė savo gebėjimus Kšištofas. „Na gerai, balsas truputį geresnis, bet įsivaizduokite, tokiam žmogui dainuoti karaokę. Bus linksma“, – emocijomis iš filmavimo aikštelės dalinosi Darjušas.

Prienų „Skycop“ komandoje šį sezoną startavusiais aukščiausiais pasaulyje dvyniais krepšininkais susidomėjo Jungtinių Amerikos Valstijų televizijos laidų gamybos kompanija, kurios vedlys – prestižinį „Emmy“ apdovanojimą pelnęs prodiuseris Gary'is Waksmanas. Jungtinių Valstijų filmavimo grupė Lietuvoje viešėjo rugsėjo pabaigoje ir nufilmavo šešias serijas apie šmaikščius brolius Darjušą ir Kšištofą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius