Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Darželinukų apsuptyje Maksas Melmanas repetavo sveikinimą mamoms (video)

„Labas rytas! Štai ir aš...“ – taip Vilniaus lopšelio – darželio „Pasakaitė“ vaikus pasveikino Maksas Melmanas iš grupės „Biplan“, atvykęs į savo dainos repeticiją su mažaisiais auklėtiniais.
Maksas Melmanas
Maksas Melmanas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Šis darželis – vienas pirmųjų konkurso „Tau, mama!“ nugalėtojų ir pirmasis, sulaukęs žinomo muzikanto svečiuose. Motinos dieną, pirmąjį gegužės sekmadienį, LNK transliuojamo renginio metu darželio „Pasakėlė“ vaikai kartu su M.Melmanu atliks žinomą grupės „Biplan“ dainą „Labas rytas“.

„Esu įkvėptas vaikų entuziazmo nustebinti ir pradžiuginti savo mamas. Tiesiog nepakartojama, kai iš visos širdies dainuoja vaikai, kurie dar net ne visai rišliai moka kalbėti,“ – apie pirmąją Mamos dienai skirto koncerto „Tau, mama!“ repeticiją pasakoja M.Melmanas.

„Vaikams buvo labai smagu sulaukti tokio svečio savo darželyje. Maksas maloniai nustebino sugebėjimu bendrauti, su vaikais jis elgėsi tarsi tikras pedagogas. Mišrus vaikų kolektyvas nuo 3 iki 7 metų kartu su Maksu dainavo, šoko, grojo ir vaidino. Dabar kone visi darželio vaikai nori dalyvauti finaliniame pasirodyme. Bus labai labai sunku atrinkti, juk visas darželis ant scenos tiesiog netilptų,“ – sako darželio „Pasakaitė“ direktorė Janina Danienė.

Artėjant Motinos dienai Lietuvos vaikų darželiai buvo pakviesti paruošti bei nufilmuoti įspūdingiausią sveikinimą mamoms, kurį visai Lietuvai pristatytų koncerte „Tau, mama!“. Konkurso organizatoriai sulaukė sveikinimų mamoms iš daugiau nei 100 Lietuvos darželių ir jau paaiškėjo pirmieji 5 darželiai, kurie gegužės 2 d. dalyvaus finaliniame visų žvaigždžių koncerte. Vaikai turės neeilinę galimybę savo mamas pasveikinti nuo didžiosios scenos. Kiekvienam sveikintojui ar jų kolektyvui svarbiajam pasirodymui padės pasirengti žymiausi muzikos atlikėjai bei populiariausios grupės.

Netrukus žinomų muzikantų sulauks ir kiti konkurso „Tau, mama!“ nugalėtojai: Alytaus lopšelis – darželis „Du gaideliai“, Joniškio lopšelis – darželis „Ąžuoliukas“, Ukmergės mokykla – darželis „Varpelis“ ir Vilniaus lopšelis – darželis „Pilaitukas“. Finaliniame koncerte kartu su naujai atrastomis mažosiomis žvaigždėmis dainuos ir mamas sveikins žinomi šalies atlikėjai: Taja, Stano, Alanas Chošnau, Neda, Linas Adomaitis, Deivis, Vaida Genytė, Vilija Matačiūnaitė ir Atlanta.

2010 m. balandžio 10 d. bus paskelbti dar 5 darželiai – konkurso nugalėtojai ir koncerto dalyviai.

 

VIDEO: M.Melman darzelyje Pasakaite.mpg

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius