Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Daukšaitė-Petrulėnė patyrė ir bauginamų akimirkų

Naujienų portalui 15min.lt aktorė Sandra Daukšaitė-Petrulėnė, daugeliui pažįstama iš TV3 televizijos serialo „Nemylimi“, papasakojo, kaip sekasi auginti pirmagimę, ir atskleidė, kokį vardą išrinko.
S.Daukšaitė-Petrulėnė jau pusantro mėnesio džiaugiasi pirmagime.
S.Daukšaitė-Petrulėnė jau pusantro mėnesio džiaugiasi pirmagime. / TV3 nuotr.

Dar visai neseniai seriale „Nemylimi“ su pilvuku besifilmavusi aktorė Sandra Daukšaitė-Petrulėnė 15min.lt papasakojo, kokiais džiaugsmais ir vargais gyvena jau pusantro mėnesio.

Moteris tikino su vyru turėjusi įvairių minčių, kokį vardą duoti dukrai, tačiau parsivežę atžalą į namus suprato, kad mergytę pavadins Elze. „Kai pamatėme dukrą, nusprendėme, kad geresnio vardo nesugalvosime“, – portalui 15min.lt kalbėjo S.Daukšaitė-Petrulėnė.Verkiau kartu, nes neįsivaizdavau, ko tas vaikutis verkia, ir nežinojau, ką reikia daryti norint nuraminti, – pasakojo aktorė.

Populiaraus serialo aktorės dukrai šiuo metu yra pusantro mėnesio. „Dukrytė auga gerai, yra linksma ir daug juokiasi“, – pokalbį tęsė S.Daukšaitė-Petrulėnė.

Paklausta, kaip jaučiasi, aktorė 15min.lt sakė jau apsipratusi su permainomis. „Jau dabar šiek tiek apsipratome: ir mes su ja, ir ji su mumis“, – tikina moteris.

Aktorė neslėpė, jog susilaukus atžalos džiaugsmo akimirkos aplanko dažniau. „Labai smagu dabar, nes dukrytė auga, didėja, šneka ir visaip guguoja“, – džiaugėsi S.Daukšaitė-Petrulėnė.

Nors porai pirmagimė suteikia daug džiaugsmo, populiaraus serialo aktorė neslepia susidūrusi ir su bauginamomis akimirkomis. „Parsivežus vaiką į namus buvo nelengva. Nors ir džiaugėmės, tuo pat metu patyrėme šoką. Manau, visiems tėvams pati pradžia yra ganėtinai sudėtinga, nes nelabai žinai, kaip su pirmagimiu elgtis. Vaikutis pirmas, todėl kad ir kaip smagu, buvo ir gąsdinamų, ir bauginamų akimirkų“, – kalbėjo aktorė ir paaiškino, kad baisiausia būdavo tuomet, kai mažylė imdavo verti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius