Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Davidas Beckhamas įkūrė vardinę apatinių liniją

Tik su apatiniais pozuojantį Davidą Beckhamą galima pamatyti jau ne pirmą kartą, jis buvo garsios firmos „Emporio Armani“ modelis.
Davidas Beckhamas
Davidas Beckhamas / „Scanpix“ nuotr.

Tačiau šįkart jį išvysti galite reklamuojant savo sukurtus apatinių modelius, – praneša telegraph.co.uk.

Visą Davido Beckhamo apatinių ir miegui skirtų drabužių kolekciją rasite čia.

Garsusis futbolininkas nusprendė pasekti savo žmonos Victorios Beckham pėdomis ir pasiryžo save išbandyti mados industrijoje.

Susidėjęs su garsia švedų drabužių kompanija H&M jis žada išleisti 9 apatinių ir miegui skirtų drabužių modelius vyrams.

Kol jo žmona savo kurtus apatinius leidžia demonstruoti tik profesionalioms manekenėms, Davidas Beckhamas bando įrodyti, kad savo kurtiems apatiniams jis yra pats puikiausias modelis.

„Man visuomet patikdavo priimti įvairius iššūkius sau ir ši patirtis man išeis tik į naudą. Labai džiaugiuosi galutiniu rezultatu ir tikiuosi, kad stipriosios lyties pirkėjai bus tokie pat patenkinti, kaip ir aš“, – džiaugėsi Davidas Beckhamas.

36 metų keturių vaikų tėvas gan artimai dirbo su savo dizainerių kompanija, kad sukurtų patogius medvilninius apatinius, kuriuos įvertintų kiekvienas pirkėjas. Daugelį jo dizainerių kurtų trumpikių, marškinėlių ir pižamų įkvėpė pačio D.Beckhamo dėvimi drabužiai.

Pats D.Beckhamas prisipažino, kad kuriant šiuos apatinius buvo kreipiamas didelis dėmesys detalėms, kad vyrai patogiai jaustųsi dėvėdami bet kurį modelį.

Pirmoji Davido Beckhamo linija H&M  parduotuvėse pasirodys jau vasario 2 dieną, tačiau kol kas apatinius bus galima įsigyti tik internetu. Manoma, kad tai tikrai ne vienintelė Davido Beckhamo drabužių linija, kuri bus pristatyta šiose parduotuvėse.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius