Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Davidas Hasselhoffas kurs savo TV šou

Davidas Hasselhoffas atsisveikina su televizijos šou „America’s Got Talent“, kuriame teisėjavo ketverius metus. Aktorius ketina kurtis savo televizijos šou.
Davidas Hasselhoffas
Davidas Hasselhoffas / „Scanpix“ nuotr.

Po ketverių metų teisėjavimo kartu su Piersu Morganu ir Sharon Osbourne Amerikos televizijos realybės šou „America’s Got Talent“. 57-erių metų buvęs „Gelbėtojų“ aktorius kalbėdamas su amerikiečių žurnalo „People“ sakė: „Didžiuojuosi, kad paskutines keturias vasaras buvau dalis geriausiojo amerikietiško realybės šou. Tai buvo labai gera patirtis ir aš dabar esu užsidegęs įgyvendinti savo svajonę – sukurti savo televizijos šou. Jau labai greitai paaiškės koks tai bus šou“.

Nors naujasis projektas jau greitai bus pradėtas anonsuoti, kol kas D.Hasselhoffas  neatskleidė daugiau detalių, koks tai bus šou.

Tuo metu „NBC“ televizijos atstovai sakė: „Davidas buvo dalis „America's Got Talent“ sėkmės. Mums liūdna, kad jis išeina, tačiau linkime jam sėkmės naujame šou“. Kol kas neatskleidžiama, ar yra jau ieškoma žmogaus, penktąjį sezoną teisėjų trijulėje pakeisiantį D.Hasselhoffą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius