Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Degutienė prisipažino jaučianti sąžinės graužatį dėl tėvo mirties

LNK inicijuotos ir tradicija jau tapusios „Gerumo dienos“ idėją palaikė ir aukščiausi valdžios pareigūnai. Buvusi gydytoja, o dabar Seimo pirmininkė Irena Degutienė, dėkodama visiems žmonėms, kurie aukoja vėžiu sergantiems ligoniams, išpažino ir savo širdies skaudulį.
Irena Degutienė
Irena Degutienė / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

„Tokia akcija paskatina mus visus susimąstyti, nes tu niekad nežinai, kada ta bėda ateis į tavo namus. Labai dėkoju visiems tiems žmonėms, kurie šiandien aukoja, nes valstybė ne visada suspėja nupirkti medicininės įrangos ligoniams, – apgailestavo Parlamento vadovė. – Aš pati buvusi gydytoja ir mačiau ne vieną tokį pacientą. Noriu priminti liaudies išmintį, kad gėris gimdo gėrį – todėl daugiau gėrio, daugiau meilės, daugiau šilumos!“

Renginio vedėjo Rolando Vilkončiaus paklausta, ar jos pačios šeimą palietė ši klastinga liga, I.Degutienė liūdnai palinksėjo galva.

„Su apmaudu širdyje turiu pasakyti, kad mano šviesaus atminimo tėčiui vėžys buvo diagnozuotas ketvirtoje stadijoje. Nuo pirmųjų simptomų iki jo išėjimo praėjo vos du mėnesiai. Iki šiol jaučiu sąžinės graužimą ir kirminą, kad aš kaip dukra ir tuo metu dirbanti gydytoja ne viską padariau, kad taip išėjo. Todėl kviečiu visus – tikrinkimės, vos pajutę įtarimą – nebijokime ir prognozės bus tikrai šviesesnės ir geresnės“, – išpažinusi savo jausmus kvietė Seimo pirmininkė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius