-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Deimantė Andriuškaitė – nebe blondinė: patamsinti plaukus ją paragino naujas mylimasis Harris

Modelis Deimantė Andriuškaitė ilgus metus puoselėjo šviesius plaukus – visą gyvenimą buvo blondinė, tačiau šios vasaros pradžioje nusprendė atsinaujinti ir perdažyti plaukus tamsesne spalva. „Dabar man – pokyčių metas“, – 15min sakė ji.
Deimantė Andriuškaitė
Deimantė Andriuškaitė / Asmeninė ir Andriaus Burbos nuotr.

Pasiryžti permainoms Deimantę paskatino naujas jos mylimasis, Londone gyvenantis Harris. Su juo ji susipažino dar praėjusių metų rudenį, o prieš du mėnesius jiedu tapo pora.

Pasak Deimantės, Harrį sužavėjo jos paauglystės nuotraukos, kuriose ji – tamsesnių plaukų, natūrali Deimantės spalva panaši į tą, kuria dabar persidažė plaukus. Vėliau Deimantė ėmė šviesinti plaukus ir šiandien sako jau buvo spėjusi pamiršti, ką reiškia tamsesni plaukai.

„Rodžiau jam nuotraukas, kurioje aš natūrali. Jis pasiūlė susigrąžinti spalvą. O jei nepatiks, tai juk visuomet galima persidažyt“, – šypsojosi Deimantė.

„Blondinė buvau jau labai ilgai. Tačiau smagu atsinaujinti“, – 15min sakė ji. Dabartinė Deimantės šukuosena – pereinančių spalvų, prie šaknų jos plaukai tamsesni, galai nušviesėja. Tačiau pasak pašnekovės, tai ne joks pereinamasis etapas. Visus plaukus nutamsinti ji ketina nebent vėliau – kol kas reikia priprasti prie naujo įvaizdžio.

„Nemaniau, kad atsisakysiu šviesios spalvos. O dabar manau, kad niekada negrįšiu atgal prie jos“, – feisbuke pasidalijusi nuotrauka rašė Deimantė. Jos nauju įvaizdžiu rūpinosi Sonata Daikerienė.

Asmeninė nuotr./Deimantė Andriuškaitė
Asmeninė nuotr./Deimantė Andriuškaitė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius