-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deimantė Bubelytė: „Niekada nebūsiu turtingo vyro papuošalas“ (papildyta spalio 16 d.)

Iki „Mis Lietuva 2010“ karūnos Deimantei pritrūko vos vieno žingsnelio, tačiau atkakli mergina įrodė – pergalės ji verta. Nurungusi net 42 konkurentes iš įvairių pasaulio šalių, lietuvaitė buvo paskelbta „Mis pasaulio princese“.
Deimantė Bubelytė
Deimantė Bubelytė / Asm. albumo nuotr.
Temos: 1 Papuošalai

Vardas, pavardė: Deimantė Bubelytė.
Gimimo data, vieta: 1990 03 10, Klaipėda. 20 m.
Šeima, kurioje gimė: mama Daina – kosmetologė, tėtis Romualdas – verslininkas; turi sesutę Emiliją (5 mėn.)
Išsilavinimas: Mykolo Romerio universitete studijuoja finansų ekonomiką.

Asm. albumo nuotr./Deimantė Bubelytė
Asm. albumo nuotr./Deimantė Bubelytė

Deimante, kai išgirdai, kad Tave skelbia konkurso nugalėtoja, pakirto kojas?

Labai nustebau, tiksliau – mane ištiko nedidelis šokas. Tikrai nesitikėjau laimėti, ypač dėl to, kad tokios mažos šalies kaip Lietuva atstovės retai būna įvertintos. Ir šokas, ir džiaugsmas, ir laimė – labai daug jausmų manyje kunkuliavo tą akimirką, kai išgirdau savo pavardę.

Kas lėmė Tavo pergalę?

Po apdovanojimo šnekėjau su komisijos nariais, bandžiau išsiaiškinti, kodėl pergalę skyrė būtent man. Daugumos atsakymas buvo tas pats – dėl natūralumo: ilgi gražūs ir niekada nedažyti plaukai, jokių priaugintų nagų ar blakstienų.

Vadinasi, konkurentės grožio specialistams leido kaip reikiant jas pagražinti?

Kai kurioms išvaizdą koregavo ir plastinės chirurgijos specialistai.

Kokios dovanos Tau atiteko?

Laimėjau kelionę poilsiniu laivu po Viduržemio jūrą, 2 000 JAV dolerių, filmavimo kamerą, mobilųjį telefoną, kosmetikos, parfumerijos produktų, papuošalų ir du indų servizus: vieną paauksuotą, o kitą porcelianinį.

Prisiminkime „Mis Lietuva“ konkursą. Ar nebuvo apmaudu, kad iki pergalės pritrūko tiek nedaug?

Dalyvavau konkurse tikėdamasi kažką laimėti. Nebuvau pamišusi dėl minties, kad žūtbūt turiu užsidėti grožio karūną ir jokio kito apdovanojimo man nereikia. Nesu tas žmogus, kuris sielojasi ar kankinasi, jog neužlipo ant aukščiausio laiptelio.

Asm. albumo nuotr./Deimantė Bubelytė
Asm. albumo nuotr./Deimantė Bubelytė

Turbūt iš daugelio žmonių girdėjai, kad karūna turėjo atitekti būtent Tau, nes labiausiai buvai jos verta?

Taip, daug kas man taip sakė.

Yra manančiųjų, kad Tau koją pakišo pernelyg didelis pasitikėjimas savimi, esą buvai įsitikinusi, jog Tau kitos merginos – ne konkurentės.

Aš labai nustebau, kad konkurso organizatoriai mane pateikė būtent taip. Televizija tam ir yra, kad būtų kuriamos intrigos. Tikrai nesu iš tų žmonių, kurie giriasi, puikuojasi savimi. Buvo pasielgta labai negarbingai, kai po filmavimo iškarpė mano pasakytus sakinius. Manimi tiesiog buvo manipuliuojama. Po tokių nemalonių pokštų net nebenorėjau dalyvauti finale, labai dėl to sielojausi, artimieji matė mano ašaras. Esu jautrus žmogus, niekada nelipu kitiems per galvas, todėl buvo skaudu, kad esu tik marionetė konkurso organizatorių rankose.

Ar gali paneigti kalbas, kad grožio karūną iš anksto galima nusipirkti?

Kiek pastebėjau, šiemet merginos iki paskutinės minutės spėliojo, kuri nugalės. Todėl abejoju, ar karūna iš anksto buvo paruošta vienai iš dalyvių.

Devynerius metus šokai kolektyve „Žuvėdra“, paskui persikraustei į Vilnių ir šokėjos karjerą teko pamiršti. Negaila?

Pirmomis dienomis buvo gaila, tačiau gerai pamąsčiusi supratau, kad savo gyvenimo su šokiais nesieju. Visada žinojau, kad grožis yra laikinas, todėl, baigusi mokslus, pasirinkau studijuoti finansų ekonomiką. Šioje srityje tikiuosi pasiekti daugiau nei vaikščiodama podiumu ar važinėdama į šokių konkursus.

Kodėl pasirinkai būtent finansų ekonomiką?

Mokykloje man puikiai sekėsi matematika, o per istorijos pamokas snausdavau. Ateityje norėčiau turėti savo įmonę arba dirbti banke.

Graži mergina ir matematika – sunkiai susiejami dalykai, juk pastaruoju metu taip populiaru susirasti turtingą vyrą ir mėgautis visais gyvenimo malonumais.

Manęs tai nedomina. Kol kas nesulaukiau tokių pasiūlymų, kokių išgirsta titulus pelniusios gražuolės. Turiu vaikiną, tad į konkursą nėjau ieškoti turtingų vyrų (juokiasi).

O vaikinas nesijaudina, kad dabar Tave teks dar labiau saugoti?

Kai jis pradeda apie tai kalbėti, aš jį akimirksniu nuraminu.

„Tuoktis norėčiau tada, kai rankose laikysiu diplomą. Man labai svarbu baigti mokslus, nes kaip namų šeimininkės savęs neįsivaizduoju.“

Dažniausiai tituluotos merginos slepia širdies draugus. O Tu gali papasakoti apie savo vaikiną?

Žinoma. Nėra dėl ko slapstytis, nes jis irgi gana aktyvus žmogus – žaidžia futbolą. Ir laikraščiai, ir žurnalai ne kartą apie jį rašė. Su Roku esame vienmečiai, jis žaidžia „Žalgirio“ futbolo komandoje. Kadangi mano draugės vaikinas taip pat yra futbolininkas, ji pakvietė mane į futbolo sezono uždarymą. Štai taip netikėtai sutikau saviškį. Draugaujame dvejus su puse metų.

Kada bus Jūsų vestuvės?

Tuoktis norėčiau tada, kai rankose laikysiu diplomą. Man labai svarbu baigti mokslus, nes kaip namų šeimininkės savęs neįsivaizduoju. Aš nemėgstu namų ruošos. Jei mano vyras nebus dėl to patenkintas, pasiūlysiu jam pasamdyti tarnaitę (juokiasi).

Sakoma, kad gražioms merginoms gyventi sekasi kur kas lengviau. Tau grožis padeda?

Stengiuosi nesinaudoti tuo, kad esu graži. Man būtų gėda tai daryti. Kaip modelis keliauti po įvairias pasaulio šalis pradėjau nuo 13 metų, tad teko praleisti pamokas. Būtent tada ir pajutau, kad grožis pridarys man bėdų, mat mokytojos manęs akivaizdžiai nemėgo ir kiek įmanydamos stengdavosi pakišti koją.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius