Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Deividas Meškauskas nemokamai mokys vilniečius latino judesių

Kokteilių baras „Lotus“ savo esamiem ir būsimiem gerbėjam dovanoja išskirtinę progą nemokamai pasimokyti Lotyno Amerikos šokių judesių su šios srities profesionalu Deividu Meškausku.
Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas
Milda Štakėnaitė ir Deividas Meškauskas / Gretos Skaraitienės nuotr.

„Deividas yra mūsų draugas, tad sugalvoję rengti ketvirtadieninius latino vakarus, pirmiausia kreipėmės į jį ir jis maloniai sutiko pamokyti baro svečius šių šokių subtilybių“, – apie idėją kas antrą ketvirtadienį rengti latino šokių vakarus su D.Meškausku pasakoja „Lotus“ šeiminininkė Rosita.

Iš pradžių šokių vakarai „Lotus“ vyks kas antrą ketvirtadienį, pradedant jau šią savaitę, ir nemokamai. Tačiau atsiradus dideliam susidomėjimui tikimasi latino naktis su šokių pamokomis rengti kas savaitę.

„Šoksime ir rumbą, ir ča ča ča, ir džaivą, ir salsą ir kitus mano pamėgtus Lotynų Amerikos šokius“, – savo viešas pamokas kokteilių bare „Lotus“ trumpai pristato šokėjas, televizijos projektų „Lietuvos šokių dešimtukas“ ir „Šok su manimi“ dalyvis, jų laureatas Deividas Meškauskas.

„Praktikuojant Lotynų Amerikos šokius yra treniruojami kone visi kūno raumenys, taigi šie vakarai – puiki proga po pagrindinių savaitės darbų iš širdies atsipūsti“, – šypsodamasi išbandyti šokius su D.Meškausku vilioja Rosita.

Taigi visi vilniečiai ir miesto svečiai nuo rytdienos yra kviečiami kas antrą ketvirtadienio vakarą pasimokyti šokių su D. Meškausku, o vėliau savarankiškai ir nuotaikingai draugų kompanijoje pratęsti vakarėlį mėgaujantis kūną ir sielą šildančia pietietiška muzika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius