Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Deivis Norvilas su šeima, tėvais ir draugais atostogavo Turkijoje: „Lietuvoje už tokią sumą nepailsėsi“

Aksominė saulė, platūs smėlio paplūdimiai, šiltas jūros vanduo ir gera kompanija – taip kelionę į Turkijos pietus trumpai apibūdina dainininkas Deividas Norvilas. Kartu su šeima, tėvais ir draugais jis dešimt dienų praleido vis dar vasara alsuojančiame Antalijos regione.
Deivis Norvilas su žmona Renata Norvile
Deivis Norvila su žmona Renata Norvile / Asmeninio albumo nuotr.

Deivis į Turkiją vyko pirmą kartą. Priešingai nei žmona Renata Norvilė, kuri Turkiją puikiai pažįsta – joje ilsėjosi ne vieną kartą.

Šiais metais Deivis ir Renata Norvilai keliauja kaip niekad daug. Dar visai neseniai, rugsėjį, pora lankėsi Jungtinėse Valstijose, šią šalį sutuoktiniai lankė ir pavasarį. Tą kartą taip pat aplankyta ir Meksika.

Į Turkiją pora vyko su didele komanda – joje ir vaikai, tėvai bei draugai. Lietuvoje liko tik mažiausias Norvilų vaikas Rėjus. O už atotrūkį nuo darbų ir rudeniškų orų Deivis dėkoja draugams, kurie ją inicijavo ir suplanavo dar prieš metus.

Asmeninio albumo nuotr. /Deivio Norvilos ir Renatos Norvilės kelionės akimirka
Asmeninio albumo nuotr. /Deivio Norvilos ir Renatos Norvilės kelionės akimirka

„Buvau girdėjęs daug gerų atsiliepimų apie Turkiją, bet kad bus taip gerai – nesitikėjau. Atostogos dešimčiai dienų žmogui kainavo tik 550 eurų. Mėgstu aktyvias atostogas – Turkijoje gavau visko, ko norėjau: lauko, stalo tenisą, treniruotes su treneriais, taip pat įvairiausius baseinus. Lietuvos pajūryje už tokias pačias paslaugas tikrai būčiau sumokėjęs daugiau“, – atostogomis džiaugėsi Deivis.

Deiviui didelį įspūdį paliko ir kiekvieną vakarą viešbutyje rengti pasirodymai.

„Vietiniai mums sakė, kad mes per vėlai atvažiavome, nes šiuo metu laiku nebėra tiek sporto užsiėmimų, gerų šou, bet tai, ką aš mačiau, man paliko labai gerą įspūdį. Rusų šokėjų kolektyvai tiesiog fantastiški. Lietuvių choreografams siūlyčiau iš jų pasisemti idėjų“, – 15min kelionės į Turkiją įspūdžius pasakojo D.Norvilas.

Asmeninio albumo nuotr. /Deivis Norvilas
Asmeninio albumo nuotr. /Deivis Norvilas

Poros aštuonmečiui sūnui Emiliui atostogos taip pat buvo intensyvios. Jis kiekvieną dieną dalyvaudavo įvairiuose užsiėmimuose.

„Mūsų Emilis nuolatos būdavo užsiėmęs, sutikdavome jį ryte, per pietus ir vakare. Ji ne tik dalyvaudavo įvairiuose užsiėmimuose, bet ir aktyviai ieškojo naujų draugų. Sūnus atostogomis buvo labai patenkintas“, – 15min pasakoja D.Norvilas

Orai Turkijoje taip pat buvo labai geri – rudeninė saulė kaitino iki 29 laipsnių šilumos, jūros vandens temperatūra siekė 25 laipsnius.

Turkijoje pora daugiausia laiko praleido viešbučio teritorijoje ir šalia esančiame Beldibio miestelyje. Ten atsipalaidavo turkiškoje pirtyje, lankėsi vietinėse parduotuvėlėse, kur Lietuvoje likusiems artimiesiems ieškojo lauktuvių.

Deivis juokaudamas sako, kad dienotvarkė viešbutyje buvo paprasta: miegas, maistas, sportas ir dar kartą maistas. Būtent dėl jo Turkijoje Deivis mušė savo svorio rekordus.

Asmeninio albumo nuotr. /Deivio Norvilos ir Renatos Norvilės kelionės akimirka
Asmeninio albumo nuotr. /Deivio Norvilos ir Renatos Norvilės kelionės akimirka

„Atsikeli, eini valgyti, tada į pliažą, vietoje gulėjimo eidavau žaisti lauko teniso. Kelionės metų jį labai pamilau, žaisdavau su tėčiu, jo draugu. Tada paguli, eini išsimaudyti į jūrą, po to – pietūs. Po to vėl paplūdimys arba vėl tenisas ar kokia treniruotė sporto salėje. Vakare – vakarienė ir šou pasirodymai“, – apie savo dienotvarkę Turkijoje kalba Deivis.

Vienintelio dalyko, kurio dainininkas pasigedo Turkijos 5 žvaigždučių viešbutyje – jūros gėrybės. Jų, tarp daugybės viešbučio restorano patiekalų, beveik nebuvo. Deiviui jūros gėrybės ir Viduržemio jūra –neatsiejami dalykai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Deivio ir Renatos Norvilų viešnagė už Atlanto: pažintis su L.Mažyliu Amerikoje ir poilsis Meksikoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius