-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Katažina Nemycko gimtadienio proga sulaukė sužadėtinio Deivydo Zvonkaus siurprizo

Moterų širdžių pavergimo specialistas Deivydas Zvonkus žino, ko reikia moterims. Ne butelio šampano, pavytusių tulpių šluotos, bučinio ar banalių žodžių apie meilę. Moteriai reikia siurprizų, netikėtumų. Būtent tokį siurprizą Deividas ištaisė sužadėtinei Katažinai. Gimtadienio proga – pakilimą ligi dangaus.
Katažina Nemycko ir Deivydas Zvonkus
Katažina Nemycko ir Deivydas Zvonkus / LNK nuotr.

Populiarusis LNK info šou KK2 užfiksavo, kaip pora važiuoja į Paluknio aerodromą. Ten Katažinos laukia lėktuvas. Mažas, bet užtat verslo klasės! Ratukai paliečia žemę. Katažina apšalus ir apsalus. Zvonkus laimingas, kaip tikras herojus! Supermenas – Superzvonkus! 

„Šio gimtadienio proga leidau jai paskraidyt padebesiais, kad šiek tiek pakiltų virš pilkos kasdienybės, virš visko ir pasijustų ne lyg, o tikrąja to žodžio prasme danguje“, – sakė Deivydas Zvonkus. 

Vaizdas iš paukščio skrydžio... tai yra būtent tai, kas pakylėja... kas atplėšia žmogų nuo žemės, lysvių, puodų, automobilio vairo ir net nuo scenos! 

„Net sunku nupasakoti, ką jaučiau. Lėktuvas, vaizdas, pats jausmas... Tiesiog jauti kažką ir tos emocijos tave perpildo“, – po skrydžio atsitokėti negalėjo Katažina. Jos emocijos po gimtadienio dovanos šį antradienio vakarą 19.30 val. parodys LNK laida KK2. 

Kompozitorius Deyvidas patenkintas savo išmone: žvaigždėms sveika paskraidyti padebesiais, tačiau dar sveikiau nusileisti ant žemės. „Ko gero linkėčiau Katažinai  kaip pilotai linki, kad pakilimų ir nusileidimų kiekis sutaptų“, – juokėsi Zvonkus. 

Nusileidusios ant žemės, Katažinos Deividas klausia, ko ji norėtų gimtadienio proga.  Gal jai kažko trūksta? „Meilės ir šilumos“, – kvatojosi Katažina. 

LNK nuotr./Katažina Nemycko
LNK nuotr./Katažina Nemycko

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius