Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Dėl krūtinės sukritikuota S.Burbaitė: „Jei atrodo, kad be krūtinės nėra gyvenimo, man jūsų gaila“

Tinklaraštininkė, knygos „Tavo geriausia draugė“ autorė Simona Burbaitė prieš kelias dienas sulaukė nemalonaus komentaro – internautams užkliuvo jos krūtinės dydis. Nors ji pati sako tokių kalbų neimanti į galvą, tai privertė merginą pradėti diskusiją: „Kas pasakė, kad būtinai tik C ar D dydžio krūtines turinčios moterys yra gražios, įvertintos, laimingos?“ – svarstė Simona.
Simona Burbaitė
Simona Burbaitė / Asmeninio albumo nuotr.

Praėjusį savaitgalį televizijos renginyje raudonu kilimu žengusi Simona Burbaitė pozavo su akį traukiančia, išskirtine Airidos Skrickienės suknele.

Visgi jos pasirinkta apranga sulaukė ne tik pagyrų, bet ir karčių žodžių. Štai vienai internautei užstrigo... Simonos krūtinės dydis.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Simona Burbaitė su mylimuoju Matu
Luko Balandžio / 15min nuotr./Simona Burbaitė su mylimuoju Matu

„Apie mažas krūtines. Prieš kelias dienas sulaukiau žinutės iš vienos moters, kuri šitam outfit’e pasigedo mano krūtinės. Sakė: „Dabar atrodo, kad suknutė užtempta ant lentos“.

Jei jums irgi atrodo, kad nėra krūtinės = nėra gyvenimo, tai man jūsų labai gaila. Nes pasaulis nesisuka vien apie krūtinės dydį. Ir tą puikiai įrodo tokios moterys kaip Jane Birkin, Sienna Miller, Zoe Saldana, Cara Delevigne, Keira Knightley ar Olivia Wilde.

Kas pasakė, kad būtinai tik C ar D dydžio krūtines turinčios moterys yra gražios, įvertintos, laimingos?

Nesupraskit manęs klaidingai – tokie komentarai manęs nežeidžia, nes nepriimu jų kaip savivertės rodiklio (nors jei būčiau paauglė tikriausiai po tokių žodžių kompleksas liktų visam gyvenimui).

Atvirkščiai – tai parodo žmogaus suvokimo ribotumą. Kas pasakė, kad būtinai tik C ar D dydžio krūtines turinčios moterys yra gražios, įvertintos, laimingos? Atrodo, kad vis dar vaikomės visuomenės ir žiniasklaidos suformuoto vienintelio moters idealo.

Tai tik primenu – neįmanoma, kad visos Žemėje gyvenančios moterys atrodytų taip pat. Mane labiausiai žavi individualus grožis ir išskirtinumas – tik Tau būdingas kūno sudėjimas (IR KRŪTINĖ), šypsena, akys, lūpos, plaukai. Svarbiausia gerai jaustis savo kūne. Esi vienintelė tokia“, – rėžė Simona Burbaitė.

15min paklausta, ką mano apie plastines operacijas, Simona prisipažįsta bent jau šiuo metu apie tokias nesvarstanti. Tačiau pabrėžia, kad šiuo klausimu svarbiausia saikas.

„Aš nesmerkiu ir tų, kurie naudojasi plastinėmis operacijomis. Čia yra kiekvieno žmogaus reikalas. Nesakau, gal ir aš kada sugalvosiu pasinaudoti tokiomis paslaugomis, pavyzdžiui, po gimdymo. Be to, manau, kad būtų kvaila nepasinaudoti šiuolaikinėmis technologijomis – yra tiek galimybių senti gražiai, tik, matyt, svarbu nepersistengti ir jausti saiką. Tiesiog būtų smagu, jei žmonės turėtų daugiau tolerancijos ir platesnį suvokimą“, – svarstė S.Burbaitė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius