Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl užplūdusio dėmesio Rauliui Mammadli prireikė psichologo pagalbos ir trumpo pabėgimo iš Lietuvos

Trejus metus Lietuvoje gyvenantis azerbaidžanietis Raulis Mammadli, atrodantis kaip daili mergina, po įvykio naktiniame klube išgarsėjo visoje Lietuvoje. Tuomet juo susižavėjo vienas naktinio klubo lankytojas, apakintas, kaip jis manė, tamsiaplaukės merginos grožio. Vaikinas internete ėmė ieškoti „gražuolės nepažįstamosios“, su kuria bučiavosi ir puikiai leido laiką. Istorija netrukus paplito po visą internetą ir atnešė Rauliui didžiulį susidomėjimą juo. Vis dėlto užkluptas dėmesio lavinos Raulis neatlaikė – po apsilankymo pas psichologą nutarė kelioms dienoms „pabėgti“ į Latviją.
Raulis Mammadli
Raulis Mammadli / Asmeninio albumo nuotr.

„Nusprendžiau keletą dienų pabėgti iš Lietuvos, nes buvo per daug dėmesio. Visi pradėjo už rankų tampyti, visur fotografuoti, apšnekinėti, pirštais rodyti. Mane apėmė baimė, sociofobija tiesiog. Iškart nuvykau pas savo psichologą, kuris man patarė trumpam kažkur išvažiuoti, pakeisti aplinką ir pailsėti nuo dėmesio“, – portalui Žmonės.lt sakė Raulis.

Vaikinas teigė, kad nesitikėjo tokio dėmesio, todėl jo išsigando. Be to, anot jo, turbūt ir taip jau buvo pervargęs, nes seniai nebeturėjo atostogų.

Asmeninio albumo nuotr./Raulis Mammadli Rygoje
Asmeninio albumo nuotr./Raulis Mammadli Rygoje

„Per paskutinius metus neturėjau laiko pailsėti, nuolat dirbau, mokiausi, todėl pagalvojau, kad tikrai būtų gerai kažkur trumpam išvažiuoti. Pasiūliau keliems savo draugams, kurie sutiko kartu nuvykti į Latviją. Dešimtą valandą vakaro spontaniškai išvykome į Rygą. Joje linksminomės iki paryčių, po to ilgai miegojome, ėjome apsipirkinėti, lankėme restoranus ir barus“, – trumpų atostogų įspūdžiais dalijosi Raulis.

Vaikinas pasidžiaugė ir tuo, kad Rygoje jam džiaugsmą teikė ne tik apsipirkinėjimas ir ilgas miegas, bet ir naujos pažintys. Su viena iš savo simpatijų jis spėjo ir nusifotografuoti. Vis dėlto plačiau papasakoti apie jį nenorėjo: „Susipažinau su daug vyrų, visi linksminomės. Apie vaikiną nuotraukoje kol kas nieko nenoriu sakyti. Galiu išduoti tik tai, kad tai buvo atsipalaidavimas Rygoje.“

Asmeninio albumo nuotr./Raulis Mammadli Rygoje
Asmeninio albumo nuotr./Raulis Mammadli Rygoje

Raulis teigė, kad Rygoje jam džiaugsmą kėlė ir tai, kad visi jį laikė paprasta mergina, nesityčiojo ir nelaidė piktų replikų. „Rygoje patiko todėl, kad žmonės ten manęs nepažįsta, visi laikė mane paprasta mergina. Būtinai reikėjo atitrūkti nuo to perdėto dėmesio. Grįžau ir jaučiuosi kur kas geriau, manau, kad dabar taip neišsigąsiu populiarumo“, – svarstė gerai nusiteikęs ir pailsėjęs Raulis.

Grįžęs į Lietuvą jis laiko veltui nešvaistė – savo kūną papuošė nauja tatuiruote. Ją pademonstravo įsiamžindamas itin pikantiškoje nuotraukoje.

Asmeninio albumo nuotr./Raulis Mammadli
Asmeninio albumo nuotr./Raulis Mammadli

Paklaustas, kam jam apskritai reikia viešumos ir dėmesio, vaikinas teigė, kad tikisi, jog savo pavyzdžiu padės Lietuvos žmonėms atsikratyti stereotipų ir tapti tolerantiškesniems.

„Noriu, kad Lietuvoje žmonės nors truputį išmoktų tolerancijos. Mano draugai ir pažįstami visiškai prie manęs pripratę ir jų nešokiruoja mano išvaizda. Svajoju, kad Lietuvoje žmonės liautųsi badę pirštais ir įtikinėję kitus, kad mano gyvenimo būdas – blogas“, – sakė dailios merginos išvaizdą turintis Raulis.

Portalas Žmonės.lt anksčiau rašė apie Raulio gyvenimą Lietuvoje ir pomėgį atrodyti moteriškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius