Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Diana Martinėlė „Didžiojo Getsbio“ vakarėliui pasipuošė trumpa suknele ir batais-žudikais

Ketvirtadienio vakarą pramogų pasaulio atstovai rinkosi Vilniaus rotušėje, kur vyko vakarėlis „Didžiojo Getsbio“ tema – susirinkę svečiai įkūnijo XX amžiaus 3-iojo dešimtmečio aukštuomenės atstovus. Ypatingą kostiumą vakarui pasirinko tarptautinių santykių eksperte prisistatanti Diana Martinėlė, renginyje pasirodžiusi su mylimuoju Rimu Petraičiu – trumpa blizgi jos suknelė, batai-žudikai ir tinklinės pėdkelnės prikaustė susirinkusių svečių dėmesį.
Diana Martinėlė ir Rimas Petraitis
Diana Martinėlė su Rimu Petraičiu / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Ketvirtadienį, pasibaigus Baltijos šalių barmenų konkurso „Bacardi Legacy Coctail Competition“ finalui, į renginio dūzges „Didžiojo Getsbio“ tema (ne taip seniai kino teatruose buvo rodoma F.Scotto Fitzgeraldo romano „Didysis Getsbis“ ekranizacija) Vilniaus rotušėje sugužėjo gausus būrys garsenybių: čia pasirodė dizaineris Liutauras Salasevičius, stilistas Mantas Petruškevičius, Asta Valentaitė, aktorė Redita Dominaitytė, šokėjas Vytautas Mackonis, Inga ir Aivaras Stumbrai, taip pat Tadas Rimgaila su žmona Liucina, Diana Martinėlė su mylimuoju, dainininkė Urtė Šilagalytė, Rasa Arlauskienė, Anna Mois ir kiti.

D.Martinėlė į vakarėlį atskubėjo įsikibusi R.Petraičiui į ranką. Renginiui ji pasirinko akį traukiantį drabužį: itin trumpą baltą suknelę, dekoruotą blizgučiais. Prie jos moteris priderino tinklines pėdkelnes, galvą papuošė balta plunksna. Apsiavė, kaip visada, efektingais aukštakulniais – tokius, su kokiais paeiti sugebėtų ne kiekviena.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./D.Martinėlės batas
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./D.Martinėlės batas

Žmonės.lt D.Martinėlė atskleidė, kad tokį kostiumą rado vakarinių drabužių nuomos punkte.

„Nesijaudinu dėl to, kad suknelė – tokia trumpa. Ji tikrai nėra per trumpa. Tačiau ir su žemę siekiančia suknele moteris negali jaustis saugiai“, – šypsojosi D.Martinėlė. Pasiruošti vakarui ji ilgai netruko. „Sugaišau gal pusvalandį“, – sakė ji.

Paklausta, ar žingsniuoti Vilniaus gatvėmis, o ir sukiotis miesto rotušėje su tokiomis tinklinėmis pėdkelnėmis jai ne per šalta, D.Martinėlė tikino, kad viskas apgalvota: „Jokių problemų nėra. Pėdkelnės – kostiumo detalė!”

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Diana Martinėlė su Rimu Petraičiu
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Diana Martinėlė su Rimu Petraičiu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius