Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didelė krūtinė – gamtos dovana ar prakeiksmas?

Dauguma merginų, turinčių mažas krūtines, svajoja apie biusto didinimo operaciją. Tiesa, gyvenimiškose situacijose didelis biustas kartais tampa tikra kančia. Pasiteiravome, ar žinomos Lietuvos moterys didelę krūtinę vertina kaip gamtos dovaną ar kaip prakeiksmą.
Eglija Vaitkevičė
Eglija Vaitkevičė / V. Ovadnevo nuotr.

Eglija Vaitkevičė (41): „Krūtis reikia prižiūrėti“

Tituluota gražuolė ir verslininkė iš Kauno E. Vaitkevičė neslepia, kad didelė krūtinė – jos privalumas. „Manau, aptakios moteriškos formos leidžia jaustis geriau ir sulaukti daugiau komplimentų iš aplinkinių, ypač vyrų“, – įsitikinusi Eglija.

Moteris pritaria kitų didžiakrūčių nuomonei, esą didelio biusto savininkėms gyvenime sunkiau. Tačiau, anot E. Vaitkevičės, reikia įdėti tik šiek tiek pastangų, ir biustas ims nešti dividendus.

„Krūtis reikia prižiūrėti. Be to, itin svarbu, kad didelį biustą turinčios moterys nesikūprintų. Tai galima pasiekti sportuojant. Mes, didžiakrūtės, visada susiduriame su problema dėl drabužių dydžių. Tačiau ir tai galima nesunkiai išspręsti – tereikia susirasti siuvėją“, – sako Eglija.

V. Ovadnevo nuotr./Vitalija Katunskytė
V. Ovadnevo nuotr./Vitalija Katunskytė

Vitalija Katunskytė (55): „Mano krūtinė ištirpo!“

Linksmuolė dainininkė V. Katunskytė atvira: „Mano krūtinė ištirpo numetus nemažai svorio, tačiau nesiskundžiu.“ Ponia Vitalija puikiai žino, ką reiškia turėti didelį biustą. Kadaise atlikėjos iškilumai buvo iš tiesų įspūdingi, tačiau po varginančių dietų ir skrandžio mažinimo operacijos sumažėjo visos moters kūno apimtys. Kalbėdama apie krūtinės dydį ponia Vitalija sako, kad nėra pretenzinga.  „Man visaip gerai – ir tada, kai buvo didesnis biustas, ir dabar. Neturiu dėl to jokių problemų“, – šypteli ji.

Paklausta, ką mano apie krūtinių didinimo operaciją, V. Katunskytė sako:  „Ypač mažą arba visai neturinčios krūtinės merginos gali pasididinti biustą. Tačiau svarbiausia nepersūdyti. Nepateisinu tų moterų, kurios beprotiškai pasididina papus. Reikia jausti saiką. Kelios mano draugės yra šiek tiek pasididinusios krūtis ir dabar labai gerai atrodo“, – sako Vitalija.

Laima Tamulytė-Mama Rock’n’Roll  Skaraitienes
Laima Tamulytė-Mama Rock’n’Roll Skaraitienes

Laima Tamulytė-Mama Rock’n’Roll (31)
„Krūtis – į avilį“

„Prisipažinsiu: nė karto gyvenime nesu pagalvojusi apie savo papus. Bet jeigu jau klausiate, galiu pasakyti, jog esu patenkinta savo krūtine. Ji man nei maišo, nei padeda – apie ją mažiausiai galvoju“, – sako dainininkė ir projekto „Supermiestas“ dalyvė L. Tamulytė.

Mama Rock’n’Roll užjaučia merginas, turinčias nenusakomo dydžio biustą.  „Joms labai sunku. Net jeigu reikia pabėgti vos 10 metrų iki stotelėje laukiančio troleibuso, būna pragariška. Laimė, mano krūtys nėra nepakeliamos“, – kaip visada linksmai kalba atlikėja.

Paklausta, ką galėtų patarti merginoms, kurios bet kokia kaina nori pasididinti krūtinę, Laima siūlo nemokamą receptą: „Įkiškite krūtinę į avilį. Ji padidės labai greitai ir efektingai. Bent 2 mėnesiams garantuotas efektas. Tiesa, gali pasireikšti ir šalutinis poveikis. O jei rimtai, merginos, džiaukitės nedidelėmis krūtimis. Tai gražu. O jei norite šiek tiek padidinti biustą, pasinaudokite moteriškomis gudrybėmis. Jų šiais laikais apstu.“

Erika Nudaitė-Faina asmenines
Erika Nudaitė-Faina asmenines

Erika Nudaitė (23)
„Biustui neteikiu didelės reikšmės“

Dainininkė E. Nudaitė-Faina, šiuo metu gyvenanti Airijoje, visada garsėjo kaip milžiniško biusto savininkė. Mergina anksčiau nevengdavo drabužių su giliomis iškirptėmis, todėl niekam ne paslaptis, kad ji didžiavosi savo krūtimis. „Anksčiau iš tiesų džiaugiausi dėl savo nemenko biusto, tačiau dabar tam nebeteikiu didelės reikšmės. Paprasčiausiai nebekreipiu į tai dėmesio – kokia yra, tokia ir gera.

Tiesa, ne paslaptis, kad vyrams mano biustas labai patinka, tačiau tai man visai nerūpi, nes turiu rimtą gyvenimo draugą, – šypteli Erika ir priduria. – Vienos merginos turi ilgas kojas, kurių aš, beje, labai norėčiau, kitos – dideles krūtines. Negalime būti visos vienodos ir idealios.“

Daina Bilevičiūtė _Scanpix nuotr.
Daina Bilevičiūtė _Scanpix nuotr.

Daina Bilevičiūtė (46)
Dėl jos biusto išaiškėjo slaptas romanas

Dainininkė ir ūkininkė D. Bilevičiūtė kategoriška: jai gražu viskas, kas natūralu. „Jei gamta nepagailėjo didelės krūtinės, puiku. Jei ji mažytė – taip pat nieko bloga. Štai savo biustu aš esu patenkinta. Nors atsimenu, kad ne viena draugė man yra sakiusi: tavo krūtinė per didelė, duok man bent šiek tiek“, – šypteli pašnekovė.


Pokalbio metu Daina prisimena komišką situaciją, susijusią su jos iškilumais. „Kartą su savo nauju širdies draugu ėjau į vakarėlį. Prieš jį susitarėme, kad vaidinsime nepažįstamuosius. Taip reikėjo. Tačiau vakarėliui įpusėjus jis ėmė viešai mane glamonėti. Ir vėliau paaiškino, kodėl: pasirodo, vyrai rūkomajame taip intensyviai aptarinėjo mano didelę krūtinę, kad manajam palydovui kilo pavydas ir jis nusprendė nebeslėpti savo jausmų man“, – pasakoja Daina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius