Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didelė krūtinė – sėkmingos karjeros garantas?

Ne paslaptis, kad didelės moterų krūtinės daugelį vyrų varo iš proto. Kartais sakoma – gili iškirptė merginoms atveria visus gyvenimo kelius. Ar taip yra ne tik užsienio, bet ir Lietuvos pramogų pasaulyje?
Marina Daščenka
Marina Daščenka / Eigirdo Scinko nuotr.

Marina Daščenka (22)
Iškirpte nemanipuliuoju

Seksualioji grupės „Olialia pupytės“ dainininkė Marina Daščenka labiausiai Lietuvoje išgarsėjo su kitomis grupės kolegėmis ryžusisi viešai plastinei operacijai, tiksliau – biusto didinimuisi. Tai buvo antra tokia operacija atlikėjos gyvenime. Nors dabar didelės Marinos krūtys vos telpa į sceninius drabužius, „Privatu!“ mergina teigia neva niekada specialiai negundžiusi savo moteriškais privalumais.
„Nepritariu nuomonei, jog didelių krūtų demonstravimas merginai atveria visus kelius. Kad gyvenime viskas lengvai eitųsi, pati asmenybė turi būti kažkuo įdomi. Biusto rodymas mažai lemia sėkmę, – nuomonę išsako grupės „Olialia pupytės“ narė. – Aš niekada savo krūtine nesinaudojau kaip ginklu... Kodėl vis dėlto ryžausi dviem krūtų didinimosi operacijoms? Tai buvo mano maža svajonė.“

Gretos Skaraitienės nuotr./Ingrida Martinkėnaitė
Gretos Skaraitienės nuotr./Ingrida Martinkėnaitė

Ingrida Martinkėnaitė (31)
Prieš krūtinės didinimą rodydavo daugiau

„Viskas priklauso nuo to, ko mergina siekia demonstruodama krūtinę. Jei ji nori susirasti vaikiną aistringai nakčiai, tai iš tikrųjų padėtų. Tačiau vargu ar ilgalaikį partnerį galima patraukti tik moteriškomis grožybėmis. Jei merginos mano, kad gilios iškirptės padės išspręsti visas problemas, jos labai klysta“, – sako grupės „69 danguje“ dainininkė ir vadybininkė Ingrida Martinkėnaitė. Moteris neslepia, kad pastaruoju metu vis rečiau pasipuošia seksualiais apdarais, pabrėžiančiais didelę krūtinę. „Jei atvirai, kai pasididinau krūtinę, kardinaliai pakito ir mano drabužių stilius. Anksčiau aš labiau atidengdavau krūtis, o po operacijos ėmiau elgtis kitaip. Manau, daugiau rodyti reikia mažą krūtinę, o didelio biusto demonstravimas, dėvint drabužius su labai gilia iškirpte, jau kvepia vulgarumu. Patarčiau to vengti, nes kas per daug – tas nesveika“, – kalba Ingrida.

Butauto Barausko nuotr./Solveiga Vilkevičiūtė
Butauto Barausko nuotr./Solveiga Vilkevičiūtė

Solveiga Vilkevičiūtė (22)
Dėkoja Dievui už didelę krūtinę

Seksualių merginų grupės „Axom“ lyderė Solveiga Vilkevičiūtė neišsisukinėja ir tvirtina, kad jos gyvenime didelis biustas turi įtakos sėkmei, o ypač pramogų pasaulyje. „Merginos su giliomis iškirptėmis atrodo paslaptingos, žavios ir gundančios. Beje, tai ypač svarbu aptarnavimo srityje, grožio ir pramogų pasauliuose. Tačiau biurų darbuotojoms, manau, biusto demonstravimas neturi absoliučiai jokios įtakos“, – mano Solveiga.
Dainininkė neslepia, kad scenos atstovių krūtų rodymas ir populiarumas yra glaudžiai tarpusavyje susiję, be to, tai puikus būdas pritraukti vyriškąją auditoriją. „Šou pasaulyje be galo svarbus krūtinės dydis. Daugiau dėmesio sulaukia didelių biustų savininkės. Atlikėjos su didelėmis iškirptėmis gali pasiekti labai daug“, – žodžių į vatą nevynioja pašnekovė.
Nors Solveiga džiaugiasi esanti sultingų grožybių savininkė, ji teigia, kad kartais didelis biustas trukdo. „Vienos moterys dėkoja Dievui už geras liemenėles, o aš – už didelę krūtinę. Tačiau kartais ji man trukdo, pavyzdžiui, bėgant krosą. Tikrai būna sunku“, – atvirai kalba S. Vilkevičiūtė.

Viganto Ovadnevo nuotr./Kristina Ivanova
Viganto Ovadnevo nuotr./Kristina Ivanova

Kristina Ivanova (22)
Tai mano privalumas!

Grupės YVA šokėja Kristina Ivanova už įspūdingo dydžio krūtinę dėkoja tėveliams. Mergina neslepia, kad milžiniškas biustas yra jos privalumas. „Tačiau tuo nepiktnaudžiauju. Kai einu į sceną, suprantama, dekoltė būna nemenka. Man siuvami drabužiai visada būna su iškirpte. Kai nesu scenoje, beveik nedėviu pernelyg atvirų drabužių, išskyrus tuos atvejus, kai einu linksmintis į naktinius klubus“, – atvirai sako Kristina.
Pasak K. Ivanovos, merginos turėtų atsargiai rinktis drabužius su iškirpte. „Man gražu tai, kas saikinga, kai viskas yra proporcinga“, – šypteli pašnekovė.
Pokalbio pabaigoje Kristina prasitaria, kad dažnai grupės YVA muzikantai juokauja, jog iš pradžių „įeina“ krūtinė, o tik paskui Kristina. „Man tai – komplimentas. Neslėpsiu, kad džiaugiuosi didelėmis krūtimis“, – sako šokėja.

Vyrų komentarai:

Andrius Butkus (28)
Viskas priklauso nuo tikslo

Choreografas Andrius Butkus sako, kad teiginys, jog merginoms gilios iškirptės atveria visus kelius, negali būti suprastas vienareikšmiškai. „Viskas priklauso nuo to, ko siekiama. Jei mergina taip tikisi suvilioti vaikiną, tuomet jos tikslas bus beveik pasiektas. Tačiau jei dailiosios lyties atstovės su gilia iškirpte eina ieškoti darbo, nemanau, kad jos gali tikėtis gero rezultato. Darbdavys, ieškodamas geros specialistės, turėtų dėmesį kreipti į kitus dalykus. Beje, nesakau, kad man nebūtų malonu atsidurti to darbdavio vietoje“, – šypteli profesionalus šokėjas ir moterų numylėtinis.
Andrius prisipažįsta nekantriai laukiantis pavasario, kai merginos, atšilus orams, pasipuoš seksualesniais apdarais. „Pavasaris – mano mėgstamiausias metų laikas“, – išduoda pašnekovas.

Andrius Kandelis (28)
Manęs nepapirktų

Šokėjas ir choreografas Andrius Kandelis sako, jog jis, bendraudamas su mergina, dėmesį kreipia ne į jos krūtinę. „Pirmiausia žiūriu į rankas ir nagus. Jei jie švarūs, vadinasi, mergina daržų neravi. Tuomet ir visa kita bus gerai“, – sako geros nuotaikos nestokojantis Andrius.
Šokių profesionalas teigia, kad dabar esą sunku suvokti, ko merginos siekia vienu ar kitu elgesiu. „Šiais laikais nelengva suprasti, ko nori merginos. Pastaruoju metu atsirado labai daug barakudų. Vis dėlto galiu drąsiai sakyti, kad mergina, dėvinti suknelę su milžiniška iškirpte, manęs tikrai nepapirktų. Tiesiog būtų įdomu pažiūrėti“, – atvirauja A. Kandelis.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius