-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didelius užmojus puoselėjančios grupės „Tony Betties“ vokalistė Karolina Mankutė – naujame šokių trenerės amplua

Jauna mama, buvusi „Lietuvos ryto“ krepšinio klubo palaikymo šokėja ir grupės „Tony Betties“ vokalistė Karolina Mankutė (27) nuo šiol ir šokių trenerė. Pirmadienio vakarą ji buvo pristatyta kaip naujųjų „Show Makers akademijos“ „aerodance“ užsiėmimų mokytoja.
Karolina Mankutė
Karolina Mankutė / Luko Balandžio nuotr.
Luko Balandžio nuotr./Karolina Mankutė
Karolina Mankutė

„Šokiai ir mano muzikinė karjera – du labai susiję dalykai. Visą gyvenimą šokau ir visada norėjau būti trenere, tiesiog vis nebuvo tinkamo laiko. Kaip tik dabar treniruoju ir savo „Tony Betties“ mergaites, tad pora papildomų valandų per savaitę tik geriau man pačiai, juolab galiu kažkam padėti. Tai tikrai netrukdys mano muzikinei karjerai“, – šypsojosi jauna mama. Ji tikino visų šokių stilių pagrindų išmokusi  ir pasitikėjimo savimi įgijusi šokdama kaip „Lietuvos ryto“ palaikymo šokėja.

Luko Balandžio nuotr./Karolina Mankutė
Karolina Mankutė

Pritilo, kol ruošė programą

Pasak K.Mankutės, jai liko pusantro ar du mėnesiai, kol visiškai bus baigta nauja muzikinė programa, kurią „Tony Betties“ pristatys Lietuvos publikai. „Bus aštuonios ar devynios dainos, jas atliksime su gyvai grojančiais muzikantais, kūriniams sukurta choreografija. Ilgai ruošiuosi, nes tai didelis darbas ir norisi jį padaryti gerai. Po viešo grupės prisistatymo buvo tik privačių pasirodymų, todėl ir galėjo pasirodyti, kad dingome“, – aiškino atlikėja.

Karolina pridūrė vasarą aktyviai filmavusi vaizdo klipus jau esamiems kūriniams ir net atsisakiusi kvietimų pasirodyti už Lietuvos ribų. „Kvietimų buvo, ir nemažai, juk mūsų pagrindiniai klausytojai ne Lietuvoje, muziką leidžiame ne mūsų šalies kompanijose. Tačiau niekur nevažiavau, norėjau pabaigti iki galo programą ir jau tada pradėti važinėtis, nes vos pradėjus nebus pabaigos“, – linksmai kalbėjo ji.

K.Mankutė tikino, kad naująsias jos ir „Tony Betties“ dainas publika išgirs spalio pabaigoje ar lapkričio pradžioje, koncertai planuojami Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje.

„Tony Betties“  dainos „You and I“ vaizdo klipas:

VIDEO: „Tony Betties“ – „You and I“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius