Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Didieji grožio pokyčiai“: projekto dalyvės sužinojo, kodėl lieknėjant svarbu išsivalyti kūną nuo toksinų

Jei turite nereikalingo svorio, „apelsino žievelę“, glembančią odą, esate suinteresuotos rasti priemonių, kurios padėtų maksimaliai efektyviai. Kūno bandažo ir procedūros su „TechniSPA“ aparatu poveikis – kompleksinis ir ilgalaikis. Juos išbandžiusias rezultatai labai džiugina.
Projektas „Didieji grožio pokyčiai“
Projektas „Didieji grožio pokyčiai“ / „Didžiųjų grožio pokyčių“ nuotr.
Temos: 2 Dietologas Grožis

Efektyvi ir saugi organizmo detoksikacija

Apie detoksikuojamąjį lieknanamąjį kūno įvyniojimą, kitaip dar vadinamą bandažu, kalbėjomės su kūno priežiūros specialiste Ieva Stanevičiene.

Evelina ir Rima sakė, kad jau po pirmos procedūros jų kūno apimtys sumažėjo. Ar tai įvyksta visada?

Apimtys po pirmos procedūros sumažėja visada, tačiau ne visiems vienodai. Tai gali būti ir septyniolika, ir keturiasdešimt centimetrų. Lemia žmogaus kūno masė.

Sunku patikėti...

Moterys, pamačiusios procedūros poveikį, dažnai taip sako. Labiausia lieknėja vietos, kur audiniai puresni ir minkštesni. Žinoma, geriausiais rezultatais džiaugiasi tos, kurios pasidaro procedūrų ciklą ir keičia gyvenimo būdą. Kaip tik to yra mokomos „Didžiųjų pokyčių“ projekto dalyvės. Mano nuomone, dar labai svarbu, kad kiekviena, kuri siekia sumažinti savo svorį, pagražinti kūną, būtų visiškai atvira ir su specialistais, ir su savimi.

Kokia kūno bandažo esmė?

Procedūrose naudojamas  unikalus, daug mineralų turintis jūros dumblo tirpalas. Juo išmirkytais elastiniais tvarsčiais kūnas apvyniojamas ypatingu būdu. Poveikis yra toks: iš tarpląstelinių riebalų skysčių pasišalina toksinai, sumažėja pilvas, šlaunys, talija, pastangrėja oda, dailesni tampa sėdmenys ir krūtys. Noriu pabrėžti, kad visa tai vyksta ne todėl, kad kūnas netenka skysčių. Priešingai – po kiekvienos procedūros būtina gerti daug vandens. Bandažas pašalina kūne susikaupusius toksinus, kurių neįmanoma atsikratyti laikantis dietos, sportuojant ar prakaituojant pirtyje. Kaip matote, detiksikuojamasis lieknanamasis įvyniojimas labai naudingas toms, kurios trokšta kitokio atvaizdo veidrodyje. Jis rekomenduojamas ir tada, kai moteris turi strijų, celiulitą, serga žvyneline ir kitomis odos ligomis.

„Buvau sutvarstyta, aprengta kombinezonu, apauta kaliošiukais. Taip „papuoštai“ apie valandą reikėjo vaikščioti. Po kažkiek laiko pajutau, kad apavas prisipildė skysčio. Kaip man sakė kūno priežiūros specialistė, šitaip iš mano organizmo šalinosi toksinai. Ji liepė artimiausias tris dienas nenaudoti dušo ir gerti daug vandens, kadangi tiek laiko tęsiasi detoksikacija. Turiu pasakyti, kad po procedūros pasijutau lengvesnė, o kūno matavimas aštuoniolikoje vietų parodė, kad mano apimtys sumažėjo septyniolika centimetrų“, – pasakojo Rima Vaniarchina.

„Bandažas – įdomi procedūra ir pojūčiai įdomūs. Po valandos mano kūno apimtys buvo sumažėjusios šešiolika centimetrų. Jei ši procedūra būtų atlikta pačią pirmą projekto dieną, kai dar nebuvau pakeitusi mitybos, nesportavau, mažiau gėriau skysčių, greičiausiai rezultatas būtų įspūdingesnis. Labai smalsu, koks jis bus po antros procedūros“, – dalijosi įspūdžiais Evelina Milerytė.   

Trys „viename“

„Guinot“ kompanija sukūrė aparatą „TechniSPA“, vienu metu atliekantį tris funkcijas. Tai – vakuuminis masažas, raumenų elektrostimuliacija, odos veikimas jonizuota žele. „Vakuuminis masažas skatina kraujo ir limfos tekėjimą, tonizuoja odą, elektrostimuliacija verčia susitraukinėti raumenis ir juos mankština, jonizuota želė, veikiama galvaninės srovės, giliai įsiskverbia į riebalų ląsteles ir jas minkština, stabdo riebalų formavimąsi, – pasakojo kūno priežiūros specialistė Inga Bernotienė. – Po kiekvienos procedūros vis aiškiau matyti, kaip efektingai „trys viename“ veikia odą. Kūną – taip pat: suskaldoma riebalų ląstelių membrana, limfotakos sistema pasišalina susikaupę skysčiai ir toksinai. Kūno apimtys keičiasi.“

Straipsnį publikavimui parengė Grožio terapijos ir chirurgijos klinika „Sugihara“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius