-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 05 31 /22:13

„Lietuvos talentai. Supervaikai“ triumfavo Jonas Vozbutas: akordeonistui atiteko 10 tūkst. eurų

Sekmadienio vakarą TV3 tiesioginiame eteryje vyko įnirtinga kova dėl projekto „Lietuvos talentai. Supervaikai“ laimėtojo titulo. Nugalėtojui – ne tik šlovė ir pripažinimas, bet ir 10 tūkst. eurų. Suma iš tiesų įspūdinga, todėl stengtis tikrai buvo dėl ko, o laidos pabaigoje paaiškėjo, kad pirmoji vieta ir piniginis prizas atiteko mygtukiniu akordeonu grojusiam Jonui Vozbutui!
„Lietuvos talentai. Supervaikai“ laimėtojas Jonas Vozbutas
„Lietuvos talentai. Supervaikai“ laimėtojas Jonas Vozbutas / Fotodiena/Justino Auškelio nuotr.

Antrąją vietą laimėjo akrobatė Kristina Bujanauskaitė, o trečiąją užėmė šokėjos „Smaragdo miesto žonglierės“.

Nugalėtojas priklausė tik nuo žiūrovų – juo tapo daugiausiai palaikymo sulaukęs šou dalyvis. Teisėjai Neringa Čereškevičienė, Justinas Jankevičius ir Marijus Mikutavičius lemiamos kovos metu turėjo tik patariamąjį balsą.

Fotodiena/Justino Auškelio nuotr./„Lietuvos talentai. Supervaikai“ finalo akimirka
Fotodiena/Justino Auškelio nuotr./„Lietuvos talentai. Supervaikai“ finalo akimirka

„Lietuvos talentai. Supervaikai“ scenoje pasirodė 10 bilietus į superfinalą iškovojusių dalyvių. Keturi iš jų nedalyvavo tiesioginiuose finaluose, nes pelnė „Auksinį mygtuką“ ir be kovos pateko į superfinalą. Tai – „Modus dance children“, Goda Pučkutė, Jonas Vozbutas ir Diana Rekel. Scenoje savo talentus taip pat demonstravo Paulius Rimeikis, Tėja ir Deimantė, Kristina Bujanauskaitė, „Smaragdo miesto žonglierės“, Aurėja Šedbaraitė ir šokių kolektyvas SFINX.

Superfinalo akimirkos – galerijoje:

Pirmoji pasirodžiusi grupė SFINX sulaukė teisėjų pagyrų – Justinas sakė, kad pasirodymas buvo labai geras! Šokėjų pasirodymas buvo nufilmuotas iš anksto, lauko scenoje.

Fotodiena/Justino Auškelio nuotr./SFINX
Fotodiena/Justino Auškelio nuotr./SFINX

„Modus Dance“ norėjo, kad jų pasirodymą žiūrovai stebėtų audringai – pašokę ant kojų. Nuotaikingas, netikėtas ir kupinas puikios choreografijos – šokėjai parodė, kad superfinale yra ne veltui. „Nesigailiu nė sekundės, kad daviau jums „Auksinį mygtuką“. Jūs labai gerai orientuojatės gatvės šokių stilistikoje“, – sakė Neringa Čereškevičienė.

Fotodiena/Justino Auškelio nuotr./„Modus Dance“
Fotodiena/Justino Auškelio nuotr./„Modus Dance“

Neringa sakė, kad „Smaragdo miesto žonglierės“ yra vienos iš jos favoričių projekte. Justinas sakė, kad pasirodymas buvo labai geras ir smagu stebėti. Ugnies šou ir puiki choreografija nepaliko abejingų.

Fotodiena/Justino Auškelio nuotr./„Smaragdo miesto žonglierės“
Fotodiena/Justino Auškelio nuotr./„Smaragdo miesto žonglierės“

Diana Rekel sako, kad jos talentas yra šokių improvizacijos. Itin jautrus ir paveikus mergaitės pasirodymas teisėjams paliko gilų įspūdį. „Tai buvo įspūdinga... Pagalvojau, kad šoka Kerpė. Fantastiška, nevaikiškai kokybiška“, – sakė Justinas. „Tema beprotiškai sudėtinga... Neįsivaizduoju, kaip žmogus gali sugalvoti tokį pasirodymą“, – sakė Neringa. Beje, Diana kaip tik švenčia savo gimtadienį!

Fotodiena/Justino Auškelio nuotr./Diana Rekel
Fotodiena/Justino Auškelio nuotr./Diana Rekel

Krištolinio balso savininkas Paulius Rimeikis svajoja apie karjerą klasikinės muzikos pasaulyje. Berniukas negali gyventi be scenos, tobulėjimo ir operos. „Stipriai patobulinai šį nuostabų kūrinį“, – pagyras žėrė sužavėta pasirodymo Neringa. „Tai skambėjo kaip įrašas“, – sakė Justinas.

Fotodiena/Justino Auškelio nuotr./Paulius Rimeikis
Fotodiena/Justino Auškelio nuotr./Paulius Rimeikis

Aurėja Šedbaraitė – mergaitė, kurią stebint stingsta kraujas. Nuostabi choreografija, puikus kostiumas ir galinga muzika – pasirodymas apgalvotas iki mažiausių smulkmenų. „Esi nuostabiame kelyje“, – pasirodymą gyrė Neringa. „Aurėja turi aistrą ir valią pasiekti to, ko ji nori“, – sakė Marijus.

Fotodiena/Justino Auškelio nuotr./Aurėja Šedbaraitė
Fotodiena/Justino Auškelio nuotr./Aurėja Šedbaraitė

Tėja ir Deimantė superfinalui paruošė naują pasirodymą. Gerą nuotaiką ir energiją spinduliuojančios mergaitės šį kartą scenoje virto žvaigždėmis. „Jūs verčiate žmones šypsotis ir darote velniškai gerus dalykus scenoje. Esate nuostabus dalykas projekte“, – sakė Marijus. „Kai augsite ir toliau išlikite draugėmis. Iš jūsų neatimsi ryšio, tai yra pats brangiausias dalykas“, – patarė Neringa.

Fotodiena/Justino Auškelio nuotr./Tėja ir Deimantė
Fotodiena/Justino Auškelio nuotr./Tėja ir Deimantė

Jonas Vozbutas – berniukas, sužavėjęs laidos vedėjus Mindaugą Rainį ir Mindaugą Stasiulį užgrojęs mygtukiniu akordeonu. Superfinale jis paruošė žinomų kūrinių muzikinę kompoziciją. „Aukščiausias lygis“, – sakė Justinas. „Neturiu, ką pasakyti... Išgirdau visą muzikinį pasaulį. Tu esi meistras“, – sakė Neringa.

Fotodiena/Justino Auškelio nuotr./Jonas Vozbutas
Fotodiena/Justino Auškelio nuotr./Jonas Vozbutas

Oro akrobatė Kristina Bujanauskaitė neslepia, kad tokie pasirodymai jai kainuoja ašaras, kritimus ir bandymus daryti vėl ir vėl... Kristina – kukli, tačiau yra kovotoja! „Mes visi turėtume tą dažniau matyti. Muzika pagauna, čia terapijos seansas“, – sakė Marijus. „Jūs abi su mama sukūrėte nuostabią istoriją“, – gyrė alytiškę Neringa.

Fotodiena/Justino Auškelio nuotr./Kristina Bujanauskaitė
Fotodiena/Justino Auškelio nuotr./Kristina Bujanauskaitė

Goda Pučkutė – dešimties metų mergaitė, sužavėjusi Justiną! Artistiška mergaitė scenoje atliko dainą iš miuziklo. Spalvingas pasirodymas ir puiki nuotaika pavergė teisėjus. „Mes visi šypsojomės, tu gražinsi miuziklą į Lietuvą. Buvo labai smagu tavęs klausyti“, – sakė Justinas.

Fotodiena/Justino Auškelio nuotr./Goda Pučkutė
Fotodiena/Justino Auškelio nuotr./Goda Pučkutė
15min ieško vaikų, kurie pasižymi išskirtiniais gabumais. Jeigu jūsų vaikas piešia, skaičiuoja, moka kelias kalbas, rašo, kuria, užsiima išskirtine veikla, turi įdomių pomėgių, kurie stebina tiek jus, tiek aplinkinius, kviečiame pasidalinti jo talentais ir pasiekimais bei papasakoti savo NUOSTABAUS VAIKO istoriją. Taip pat galite siūlyti giminaičių, kaimynų vaiką, tačiau nurodykite kontaktą, kuriuo galėtume susisiekti su šeima. Rašykite mums užpildydami šią formą. Projekto idėją palaiko - „Anvol“
Ačiū, kad dalyvaujate!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius