-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Radžis susirūpinęs: „Išgyvenu dėl Ukrainoje gyvenančio senelio“

Lietuvos romas Radžis Aleksandrovičius šiuo metu išgyvena emocinį nerimą. Jis jaudinasi dėl Ukrainoje gyvenančio senelio.
Radžis Aleksandrovičius
Radžis Aleksandrovičius / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Vieni apie mane girdi, o kiti galbūt nenori girdėti. Tai yra du skirtingi dalykai, aš niekur nedingau. Tiesiog kartais geriau, kai nesi viešumoje“, – mintimis TV3 eteryje dalinsis žinomas vyras.

Prieš kelerius metus dainininkas atrado savo senelį, Charkovo romų baroną Viktorą Christovą. Per metus jį po kelis kartus aplankydavo. Dabar Radžio gyvenime – neramios dienos: dėl sukrečiančių įvykių Ukrainoje jis jau pusantrų metų nematė savo senelio.

„Jis kiekvieną kartą ne tik išgyvena, kad aš negaliu atvažiuoti dėl, tarkim, tokių priežasčių, bet ir dėl to, kas iš esmės vyksta. Aš negaliu ten nuvykti, nes nežinau, kaip gali atsitikti su manimi. Aš bijau rizikuoti savo sveikata“, – žiūrovams pasakos Radžis.

Jis prisipažins, kad jį patį neretai apninka baimė dėl karo krečiamoje Ukrainoje gyvenančio bočiaus. Anot dainininko, ten niekas nežino, kas laukia rytoj: „Neseniai susiskambinom. Kol kas, sakau, viskas ramu… Bet, žinote, kaip tas ramu: šiandien ramu, ryt gali būti neramu...“

Tiesa, net ir sunkiu metu, kaip tikina Radžis, koncertų jam netrūksta. Jis ir toliau gali sau leisti gyventi prabangoje. Atviras žinomo vyro pasakojimas – jau pirmadienio, vakarą.

Taip pat info šou „VIRAL‘as“: ką atskleis bankroto sinonimu tapusio Vilniaus kiemsargis? Ką mediumė Jūratė Cannara išpranašaus šiemet susituokusioms garsenybių poroms? Kurie verslininko Žilvino Grigaičio verslai tikri, o kurie – tik menami?

Naujos kartos info šou „VIRAL‘as“ – pirmadieniais 19.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius