-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sporto festivalyje „Sveika, Neringa“ pramogavo ir garsenybės

Nuo ankstyvo šeštadienio ryto šurmuliuojanti Nida vasaros sezoną atidarė ypač energingai. Didžiausias šalyje sporto festivalis „Sveika, Neringa“ visam savaitgaliui suvienijo Lietuvos sporto mylėtojus ir aktyvaus laisvalaikio mėgėjus, kurie visą dieną nepailsdami varžėsi daugybėje sporto rungčių ar bandė naujas sporto šakas.
Indrė ir Jogaila Morkūnai, Rolandas ir Ieva Mackevičiai
Indrė ir Jogaila Morkūnai, Rolandas ir Ieva Mackevičiai / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Renginio nepraleido ir garsenybės. Čia pasirodė Jogaila ir Indrė Morkūnai su dukra Marija Barbora, Ieva ir Rolandas Mackevičiai, Deividas Šemberas su Oksana Zlatkovaite, Martynas Praškevičius, Sandra Chlevickaitė, Edmundas Jakilaitis ir daugelis kitų.

Dieną festivalio dalyviai pradėjo energinga masine treniruote su „Nike“ treneriais, o netrukus prasidėjo 3x3 krepšinio, futbolo ir paplūdimio tinklinio varžybos, kuriose varžėsi ne tik šeimų bei bičiulių komandos, bet ir žinomi šalies žmonės.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Festivalio akimirka
Viganto Ovadnevo/Deividas Šemberas ir Oksana Zlatkovaitė

Futbolo klubo „Prelegentai“ ir grupės ŽAS nariai Linas Zareckas-Choras ir Gidonas Šapiro-Bilas bičiuliams gelbėjo 3x3 futbolo turnyre, žurnalistas Edmundas Jakilaitis rungėsi estafetiniame triatlone ir plaukė vos 10 laipsnių temperatūrą siekiančioje jūroje.

Festivalio dalyviai galėjo išbandyti plaukimą ir Lietuvoje vis labiau populiarėjančiomis irklentėmis, vyko šiaurietiško ėjimo bei orientacinės rungtynės, o vaikai su tėveliais rungėsi specialiame protmūšyje. Energingą pasirodymą suruošė ir išskirtinių „Vespa“ motorolerių klubas.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Festivalio akimirka
V.Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Ieva Mackevičienė ir Indrė morkūnienė

Be visų atrakcijų, šeštadienį Nidos gyventojus, svečius bei didžiausio šalies sporto festivalio „Sveika, Neringa“ dalyvius nudžiugino neeilinis reginys – Lietuvos akrobatinių skrydžių grupės pasirodymas „Sparnas prie sparno“. Pasirodymą atliko trys kartu jau seniai skraidantys pilotai – Algimantas Žentelis, Robertas Noreika bei europarlamentaras Rolandas Paksas.

Šeštadienį festivalio dalyviai vainikavo dar viena grupine treniruote bei iki nakties skambėjusi diskoteka kartu su radistais Jonu Nainiu ir Rolandu Mackevičiumi.

Sekmadienį festivalininkai savo jėgas išmėgins 5 bei 10 kilometrų bėgimuose, speciali bėgimo trasa bus skirta ir mažiausiems festivalio dalyviams. Planuojama, kad tokiu sporto ir aktyvaus laisvalaikio festivaliu Neringa nuo šiol pradės kiekvieną savo vasaros sezoną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius