Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Didžioji „2 Barai“ intriga: kurie keturi ik šiol slėpti dalyviai dalyvaus projekte?

Joninių savaitgalį vainikuos ir nuotykių kupinai vasarai nuteiks į televizijos ekranus sugrįžtantis populiariausias vasaros realybės šou „2 Barai“. Sekmadienį pajūrio restorane ne tik skambės žinomų šalies dainininkų atliekamos dainos, bet ir paaiškės didžioji projekto intriga – bus atskleisti iki šiol paslaptyje laikyti keturi dalyviai.
Justinas Jankevičius ir Vaida Skaisgirė
Justinas Jankevičius ir Vaida Skaisgirė / TV3 nuotr.

Net dvylika į dvi komandas suskirstytų „2 Barai“ dalyvių iš karto po tiesioginės realybės šou atidarymo transliacijos kartu apsigyvens projekto patalpose. Čia jų lauks ne tik pramogos, bet ir įtempta konkurencija dėl pagrindinio prizo – TV3 televizijos žvaigždės kontrakto.

Kaip ir praėjusiais metais projekto vairas vėl patikėtas žiūrovus sužavėjusiam vedėjų duetui – Vaidai Skaisgirei ir Justinui Jankevičiui. Jiems į pagalbą stos „2 Barai“ komandų vadovai – Vitalijus Cololo ir Ramūnas Vyšniauskas.

Praėjusią vasarą triukšminga „2 Barai“ atidarymo ceremonija nepaliko abejingų, todėl projekto kūrėjai ir šiais metais žada nepamirštamą fiestą.

TV3 nuotr./Justinas Jankevičius ir Vaida Skaisgirė
TV3 nuotr./Justinas Jankevičius ir Vaida Skaisgirė

„Šią vasarą surinkome dvyliką pačių ryškiausių ir įdomiausių žmonių, kurių gyvenimus jau nuo šiandien visi matys pro padidinamąjį stiklą. Tokiems žmonėms pristatyti reikia ypatingo šou, todėl pažadu viena – laukia įspūdingas vakaras“, – sakė „2 Barai“ prodiuseris Dominykas Kubilius.

Realybės šou kūrėjai atskleidžia, kad tiesioginės transliacijos žiūrovų laukia ne vienas muzikinis pasirodymas. „2 Barai“ scenoje koncertuos projekto „Aš – superhitas“ nugalėtojas Silvestras, „X Faktoriuje“ sužibėjusi grupė „Golden Age“, grupė „YVA“ ir kiti žymūs atlikėjai.

TV3 nuotr./Justinas Jankevičius ir Vaida Skaisgirė
TV3 nuotr./Justinas Jankevičius ir Vaida Skaisgirė

Tačiau žiūrovus dar labiau sudomins atskleista realybės šou intriga – jau šįvakar paaiškės iki šiol paslaptyje laikyti keturi projekto dalyviai. „Norėjome, kad tiek šou gerbėjai, tiek kiti aštuoni dalyviai turėtų ko laukti ir labai nustebtų. Tai, kokie yra šie keturi dalyviai ir ką jie gali papasakoti – labai įdomu“, – intrigavo D. Kubilius.

Šią vasarą „2 Barai“ keliasi į pajūrį, „Atostogų parką“ ir pramogų kompleksą „HBH“, tad jau netrukus visa Lietuva galės susipažinti su bare apgyvendintais dvylika dalyvių. Realybės šou kūrėjai tikina, kad projekto dalyvių laukia daugybė atrakcijų, iššūkių, kojas pakertančių įspūdžių, beprotiškų nuotykių ir karšta konkurencinė kova. Tik pats atkakliausias taps ryškiausia TV žvaigžde ir laimės žvaigždės kontraktą!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius