Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dievobaiminga L.Paksienė „Auksinė blykstėje“ prisipažino tikinti reinkarnacija

Šį penktadienį „Auksinėje blykstėje” pavojingai intriguojantis pokalbis apie skverbimąsi į žmogaus pasąmonę. Ar įmanoma, kad kažkas mus valdo mums to nežinant? Kuo pavojinga hipnozė? Ir kam geriau to nesiimti? Į visus šiuos klausimus laidoje atsakys ne tik profesionalai, psichoterapeutai, bet ir milijonus iš to susikrovę asmenys bei Lietuvos garsenybės.
Laima Paksienė
Laima Paksienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Katalike ir labai tikinčia moterimi save vadinanti Laima Paksienė prisipažino be Biblijos dar skaitanti ir kitokią literatūrą. Siekianti dvasiškai praturtėti politiko žmona domisi ezoterika ir net hipnoze. Bet kol kas tik iš knygų. Moteris tikino nesiryžtų hipnozės seansui, net jei tai – estradinė hipnozė.

„Nebent labai sirgčiau ar turėčiau problemų. Bet kad aš jų neturiu“, – „Auksinės blykstės” vedėjus patikino jau daugelį metų namais ir šeima besirūpinanti moteris.

Kalbantis apie tai, kad hipnozė taikoma per seminarus, kuriant reklamą ar kitoje, su medicina nesusijusioje, srityje, Laima Paksienė tvirtino niekada nenorėjusi to panaudoti kasdienybėje. „Auksinės blykstės“ vedėjų paklausus, ar nesusigundo kartais užhipnotizuoti savo vyrą tam, kad ištrauktų iš mažakalbio žemaičio kokią nors informaciją, politiko žmona atsakė: „Tai kad man to nereikia. Aš jau jį tiek pažįstu, kad iš akių, veido išraiškos jau galiu pasakyti, ar jam sekėsi tą dieną, ar nepavyko kas, ar kas ką jam pasakė…“

Laima Paksienė pasakojo ne tik apie ypatingą literatūrą, kurią skaito, bet ir apie tiesas, kurios prieštarauja Katalikų bažnyčios dogmoms. Viena jų – reinkarnacija. „Auksinės blykstės“ studijoje  politiko žmona tikino, kad pomirtinis žmogaus persikūnijimas į kitą neprieštarauja šios religijos taisyklėms. Laidos vedėjams priminus, kad katalikai tiki, jog siela po mirties keliauja į dangų arba pragarą, arba skaistykloje laukia savo likimo. Laima Paksienė tikino, kad siela keliauja po mirties į kitą kūną ir tai buvę užfiksuota kažkada Biblijoje, bet ją per laiką „kažkas pakeitė“.

„Nesu aš ta katalikė, kuri kiekvieną sekmadienį eina į bažnyčią. Skaitau tokias knygas, nes siekiu dvasingumo“, – reziumavo moteris.

Karštos diskusijos, tiesos ir medikų įrodymai apie sunkiai suvokiamus reiškinius mūsų  pasąmonėje – jau šį penktadienį, 19.10 val. „Auksinėje blykstėje“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius