Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dima Šavrovas-Sasha Song. Gyvenimas be sekso. „Gal išgyvensiu?“ (papildyta gegužės 1 d.)

Nors už lango pavasaris, dainininko Dimos Šavrovo akys nespinduliuoja palaima. Darbuose paskendęs ir kelis rimtus muzikinius projektus ruošiantis Sasha Song užmiršo save. Tik duodamas interviu žurnalui „Privatu!“ atlikėjas suprato, kad jau ilgą laiką gyvena be kūniškų malonumų!
Dima Šavrovas-Sasha Song
Dima Šavrovas-Sasha Song / Viganto Ovadnevo nuotr.
Temos: 2 Gegužė Sasha Song

Vardas, pavardė: Dima Šavrovas.
Gimimo data, vieta: 1983 09 18, Vilnius. 26 m.
Šeiminė padėtis: nevedęs; neturi vaikų.
Pasiekimai: „Dainų dainelės“  laureatas; laimėjo ne vieną tarptautinį ir respublikinį dainininkų konkursą; 2008 m. pabaigoje LNK projekte „Muzikos akademija“ laimėjo 3–iąją vietą; 2009 m. dalyvavo Maskvoje vykusioje „Eurovizijoje“.

Pasirodys su simfoniniu orkestru

„Eurovizijos“ dainų konkursas ir kelių pastarųjų metų įdirbis dabar duoda pirmųjų vaisių“, – sako dainininkas Sasha Song, galvoje turėdamas kelis būsimus muzikinius projektus. Pasirodo, kadaise tai buvo tik svajonės, o dabar pamažu viskas pildosi. Po poros mėnesių Dima pasirodys su Lietuvos simfoniniu orkestru, kuriam vadovauja maestro Gintaras Rinkevičius (50). Beje, bus atliekami ne tik klasikos kūriniai, bet ir George’o Michaelo (46) repertuaras.
„Be galo laukiu šios akimirkos. Suprantu, kad tai bus didžiulė atsakomybė, tačiau tikiu, jog susidorosiu, – optimizmo neslepia pašnekovas. – Be to, jau greitai pristatysiu ir dar vieną projektą – su Vytautu Grubliausku-Kongu (53) ruošiu džiazinę programą. Tai bus tikra atgaiva sielai, nes džiazas visuomet buvo mano mėgstamiausias muzikos stilius.“

Viganto Ovadnevo nuotr./Dima Šavrovas-Sasha Song
Viganto Ovadnevo nuotr./Dima Šavrovas-Sasha Song

Krizės akivaizdoje – trys albumai

Nors šiuo metu Lietuvoje sunkmetis, tačiau Sashai Song tai nė motais. Vaikinas, padedamas prodiuserių, artimiausiu metu ketina išleisti net tris albumus – lietuvišką, anglišką ir rusišką! „Ar ne per daug optimistiška šiuo metu? Galbūt. Šį darbą kūriau maždaug dvejus metus. Manau, per tiek laiko jau galima padaryti gerą produktą, esu juo patenkintas. Įdomu, jog kompaktinių plokštelių turinys nebus vienodas, bus skirtingų dainų įvairiomis kalbomis“, – būsimais albumais džiaugiasi dainininkas. Beje, Dima prasitaria, kad šie darbai bus skirti įvairioms muzikos rinkoms: Lietuvos, Rusijos, Skandinavijos.

Vienas išlaiko visą šeimą

Nepaisant sėkmės muzikos srityje, D. Šavrovas nuolat patiria bėdų asmeniniame gyvenime. Pastaruoju metu jam ypač nelengva dėl finansų. „Neseniai mama neteko darbo, patėviui irgi sunku verstis. Dar turiu jaunesnį brolį, kuris kol kas yra moksleivis. Todėl šeimą tenka išlaikyti man. Džiaugiuosi, kad bent jau kol kas sekasi tai daryti, pavyksta užsidirbti pinigų“, – atvirai sako Sasha Song.
Kol kas Dima gyvena iš savo honorarų už koncertus, be to, papildomai gauna autorinius atlyginimus, nes yra beveik visų atliekamų dainų autorius. „Jei gyvenime man kas nors nutiktų, turiu planą B, t. y. visuomet galiu dirbti muzikos pasaulio užkulisiuose, galiu rūpintis kitų atlikėjų prodiusavimo reikalais, taip pat mokyti vokalo. Tikrai nepulčiau į depresiją, neverkčiau tarp keturių sienų. Užteko vieno tokio karto gyvenime. Dabar aš kitoks žmogus“, – kalba Dima.

Ištroškęs sekso?

Nors D. Šavrovas yra itin populiarus atlikėjas ir jam netrūksta gerbėjų dėmesio, tačiau vaikinas neslepia, kad jau daugiau nei metus jis neturi normalių santykių. Maža to, jis jau užmiršo, ką reiškia reguliarus seksualinis gyvenimas.
„Galima sakyti, kad per prievartą laikiausi celibato, bet gal kaip nors išgyvensiu, – atsako pašnekovas, tačiau leidžia suprasti, kad ši gyvenimo sritis dabar yra bene labiausiai apleista. – Jei atvirai, per pastaruosius metus tik keletą kartų buvo vienos nakties nuotykių. Vėliau kažkaip santykiai nesusiklostydavo. Tačiau stengiuosi nesisieloti. Gal šiame gyvenimo etape kaip nors išsiversiu ir be antrosios pusės. Dabar man svarbiausia yra muzika ir artimųjų gerovė... Sakai, jog kalbu kaip užkietėjęs senbernis ir darbomanas? Na, nenurašykite taip manęs! Sakoma, kad senberniais tampama tik nuo 33 metų. Taigi dar turiu šiek tiek laiko“, – pokalbį juokdamasis baigia Sasha Song.

„Per prievartą laikiausi celibato, bet gal kaip nors išgyvensiu. Jei atvirai, per pastaruosius metus tik keletą kartų buvo vienos nakties nuotykių.“

Milijonas, arba kelias į Rusijos rinką

Viganto Ovadnevo nuotr./Martynas Tyla su drauge Neringa
Viganto Ovadnevo nuotr./Martynas Tyla su drauge Neringa

Kol Dima koncertuoja Lietuvoje, jo vadybininkas Martynas Tyla (37) su drauge Neringa Zeleniūte (26) rūpinasi kuruojamo atlikėjo ateitimi užsienyje. Bene trokštamiausia kryptis – Rusijos muzikos rinka. Tačiau niekam ne paslaptis, kad ten pakliūnama tik per pažintis ir milžinišką pinigų sumą. M. Tyla neslepia, kad neseniai sužinojo įkainius.
„Beveik prisikasėme iki muzikos superprodiuserio Sergejaus Timčiuko. Jis yra labai turtingas žydas. Per savo patikėtinius Sergejus mums perdavė, kad pradžiai reikėtų 300 000 eurų (daugiau nei 1 mln. litų), jog būtų galima imtis Dimos populiarinimo Rusijoje. Tačiau jokių garantijų jie neduoda, – sako Martynas ir priduria: – Vadinasi, net ir investavus milijoną litų, negali būti tikras, kad tikrai pasiseks. Ar ketiname ieškoti tokių pinigų? Taip, jau pradėjome taupyti.“


Kiek ilgiausiai ištvėrei be sekso?

Valdas Burnys (38): 2 mėnesius

„Tai nutiko maždaug prieš 20 metų, kai tarnavau armijoje. Ilgiausiai be sekso pavyko išgyventi du mėnesius. Man tai yra ilgas etapas, – atvirai sako grupės „Išjunk šviesą“ lyderis Valdas. – Sunku tiems kareivėliams... Atsimenu, jei nepavykdavo naktį užmigti, matydavau, kaip kilnojasi antklodės. Bendražygiai, negalėdami išgyventi be sekso, tai darydavo pačiu saugiausiu būdu – kaire arba dešine ranka.“

Marius Jampolskis (31): 5 mėnesius

Meilės dramas išgyvenantis populiarus aktorius Marius Jampolskis anksčiau prasitarė, kad jam kelis mėnesius teko laikytis celibato. „Gal kokius keturis ar penkis mėnesius... Gyvenau ir nenumiriau! Mitas, kad labai sunku ištverti be sekso. Nebent jį labai sureikšmini“, – sakė aktorius.

Nijolė Pareigytė (26): metus!

Jei reikėtų rinkti ilgiausiai be sekso ištvėrusią Lietuvos pramogų pasaulio atstovę, ja galėtų tapti grupės „69 danguje“ narė Nijolė Pareigytė. 2008 m. dainininkė prasitarė, jog metus nesimylėjo. Ji teigė, kad miegamajame turi daug sekso žaisliukų, tačiau nėra su kuo juos išbandyti. Tiesa, šiuos Nijolės žodžius palydėjo itin pašaipūs komentarai.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius