Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Disko melodijų koncertas lėmė sėkmę Sashai Son

Šį šeštadienį blizgančiais drabužiais pasipuošę „Muzikos akademijos“ studentai Šiaulių arenoje surengė pasirodymus su disko karaliais – grupe „Ottawan“ ir Afric Simone.
Sasha Son
Sasha Son / LNK nuotr.

Vienu svarbiausių šio koncerto akcentų buvo Sashos Son sugrįžimas į „Muzikos akademiją“. Komisijos pirmininkė Asmik Grigorian kalbėdama apie dainininką neslėpė savo simpatijos, jog tai vienas verčiausių žmonių pasilikti šiame projekte. „Jeigu jūs nuspręsite, kad nėra jo – nėra ir manęs“ – kalbėjo operos solistė Asmik. Taigi Sashai Son buvo paskirta dešimtoji vieta ir jis atiduotas į žiūrovų rankas.

Jeigu jūs nuspręsite, kad nėra jo – nėra ir manęs, sakė operos solistė Asmik.

Visus dalyvius, išskyrus Sashą Son, šį vakarą vertino Asmik Grigorian, Rūta Ščiogolevaitė ir atlikėjas ar grupė, su kuriuo „Muzikos akademijos“ dalyvis atliko vakaro dainą.

Iš dalyvių pirmoji savo pasirodymą pradėjo Rožė su grupe „Ottawan“ ir atliko dainą „Hello Rio“. Rožei, kuri šį vakarą nesugebėjo suvaldyti savo jaudulio, grupė „Ottawan“ skyrė tik septynis balus, nors likusios komisijos narės, pastebėjusios pažangą, nepagailėjo daug aukštesnių balų.

Šiaulių arenoje su grupe „Ottawan“ dainavo Urtė, Šorena, kuri atliko vieną žymiausių disko muzikos hitų „Hands up“, Gabrielė ir Mr. Jumbo.

Antrą savaitgalį dėl išlikimo kovojęs Sasha Son duetu dainavo su Afric Simone ir atliko dainą „Ramaya“. Per šią dainą Afric Simone taip įsijautė, jog dantimis kilnojo kėdę. Su Afric Simone dainavo raudonai pasipuošęs Juozas, Paulius, kuris nuolat kritikuojamas dėl judesio stokos, šoko daugiau, jaunasis Stasys Turanas, Marta ir Ruslanas.

Marta, su Afric Simone atlikusi dainą „Todo Pasara Maria“, šį kartą buvo pasipuošusi ryškiai geltona suknele ir viena tinkline kojine, tačiau nesugebėjo įsijausti į disko muzikos dvasią. Bet komisija įvertino jos pastangas ir skyrė dešimtukus.

Šį kartą visus dešimtukus iš komisijos surinko Mr. Jumbo, Marta ir Ruslanas, ir visi trys užėmė pirmąją vietą. Žiūrovai, kaip ir galima buvo tikėtis, daugumą balsų, t.y. 1799, atidavė Sashai Son. Susumavus žiūrovų ir komisijos balus, Sasha Son liko trečias, tačiau tai nesutrukdė jam grįžti į projektą. Pirmąją vietą galutinėje lentelėje jau kelintą kartą užėmė Ruslanas, kuris kitą šeštadienį ant karštosios kėdės sodins vieną iš projekto dalyvių. Jau aišku, kad kitą šeštadienį dėl išlikimo kovos paskutinėje vietoje likęs Stasys Turanas ir šį vakarą daugiausiai „karštųjų natų“ surinkusi Gabrielė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius