-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Dizainerė Ingrida Naujokė naują krikštynų kolekciją įamžino romantiškoje fotosesijoje

„Tik bendrystėje gimsta geri ir gražūs projektai“, – neabejoja vestuvinių suknelių kūrėja Ingrida Naujokė. Po antrojo vaikelio gimimo išgyvenusi virsmo ir pasikeitimų laiką, Ingrida prasidedant vasarai pristato švelnumu, motinyste ir meile alsuojančią mados namų „Agnietė“ krikštynų drabužėlių kolekciją.
Krikštynų kolekcijos fotosesijos akimirka
Krikštynų kolekcijos fotosesijos akimirka / „SiTiart photography“ nuotr.

Ingrida neabejoja, kad krikštynos yra pirmoji didelė šventė vaiko, o ir visos šeimos gyvenime. Jei norime, kad šventė išliktų ilgam, turime apgalvoti kiekvieną smulkmeną. Krikštynų drabužiai gali tapti ypatinga dovana vaikui nuo tėvų ar krikštatėvių. Su meile sukurti, jie gali keliauti iš kartos į kartą, tapti šeimos relikvija.

„Įsivaizduoju, kad krikštynų drabužiai, kuriuos pagal tradiciją prieš bažnyčią aprengia krikšto tėvai, kūdikį ar vaiką apgaubia nematomu meilės ir rūpesčio šydu, – sako dizainerė, – Kurdama drabužėlius apie tai ir galvojau. Labiausiai norėjosi, kad ir mano kolekcija skleistų tyrumo, paprastumo ir švelnumo jausmą. Būtų tarsi geriausių emocijų šydas svarbią dieną“.

„SiTiart photography“ nuotr. /Krikštynų kolekcijos fotosesijos akimirka
„SiTiart photography“ nuotr. /Krikštynų kolekcijos fotosesijos akimirka

Kiekviena drabužėlių detalė, kiekvienas nėrinukas ar raukinukas šioje kolekcijoje susilieja į visumą, kuri dar labiau paryškina džiaugsmą vaikų akyse. O fotosesijoje, kuria specialiai kolekcijai drauge su dizainere surengė „SiTiart photography“, susipina romantika, klasika ir bohema.

Žavingas gėlių dekoracijas fotosesijai parūpino „drūta rūta.lt“ . „Mums visoms fotosesija ir pasiruošimas jai buvo nepaprasta šventė“, – sako „Agnietės“ mados namų įkūrėja Ingrida Naujokė.

„SiTiart photography“ nuotr. /Krikštynų kolekcijos fotosesijos akimirka
„SiTiart photography“ nuotr. /Krikštynų kolekcijos fotosesijos akimirka

Jos kolekcijose buvęs Ingridos griežtumas ištirpo, į naują kūrybos etapą ji žengia su lotoso žiedu. „Kasdienybėje slepiasi daugybė nuostabių dalykų, tik reikia mokytis juos atrasti. Kai viską darai be įtampos, atsiranda lengvumas, nelieka streso, nebėra baisu atsiverti kitiems, išsipasakoti ir nuoširdžiai klausti – kaip tu gyveni? Kaip tau sekasi?

Tikiu, kad kiekvieno iš mūsų gyvenimo kelias yra nuspręstas, visi tavo norai ir svajonės, o bėdos ir nelaimės duotos tam, kad išmoktum pamokas. Šiandien aš taip gyvenu, neturiu daug norų ir žinau, kad manimi bus pasirūpinta“, – tvirtai sako ir prisipažįsta, kad jau seniai nesijaudina dėl to, ką žmonės pasakys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius