Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizainerė Isabel Marant bendradarbiaus su H&M

Greitosios mados tinklas H&M prisikalbino dar vieną talentingą dizainerę sukurti prieinamos kainos kolekciją. Isabel Marant kurtų drabužių H&M parduotuvėse bus galima rasti jau šį rudenį, praneša „Vogue“.
Isabel Marant 2013-ųjų pavasario–vasaros kolekcijos modeliai
Isabel Marant 2013-ųjų pavasario–vasaros kolekcijos modeliai / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 H&M

Prancūzų dizainerė H&M tinklui sukurs specialią kolekciją, kurią sudarys drabužiai bei aksesuarai tiek moterims, tiek vyrams. Isabel Marant gerbėjai jos kurtų drabužių už prieinamą kainą H&M parduotuvėse galės ieškoti jau nuo lapkričio 14 dienos.

„Šis bendradarbiavimas man yra tarsi pagyrimas, – šįryt sakė Isabel Marant. – H&M dirba su pačiais geriausiais dizaineriais ir šis pasiūlymas man yra didžiulė garbė. Siekiu kurti ką nors tikra, ką moteris norėtų vilkėti kasdieniame gyvenime, kas atrodytų šiek tiek nerūpestingai. Aš manau, kad tai labai paryžietiška: apsirengi neteikdama tam per daug dėmesio, bet vis tiek atrodai seksualiai.“

Švedijos drabužių tinklas H&M kiekvieną sezoną pristato specialią kolekciją, kurią sukuria kuris nors pasaulinio garso dizaineris. Su H&M jau yra bendradarbiavę Karlas Lagerfeldas, Stella McCartney, „Versace“, „Lanvin“, „Maison Martin Margiela“, „Marni“. Dizainerių kolekcijos išperkamos per kelias valandas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius