Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizainerė Kastė Svilaitė sukūrė „Vilnius Music Week“ džemperius

Žinoma sostinės dizainerė Kastė Svilaitė, jaunimo mėgiama dėl patogių ir stilingų laisvalaikio drabužių, sukūrė tarptautinio festivalio „Vilnius Music Week 2014“ džemperius. Vienas pirmųjų juos pasimatavo ištikimų festivalio dalyvių – roko grupės „Freaks On Floor“ narys Justinas Jarutis.
Justinas Jarutis
Justinas Jarutis / Lauryno Slapšio nuotr.

Pramogų pasaulyje K.Svilaitė vadinama „džemperių diva“. Ji rengia elektroninės muzikos grupę „Electronic I“, SEL pritariančiąją vokalistę Eleonorą Sebrovą, aktorę Mildą Štakėnaitę, „Videometros“ Komunikacijos vadovę Vaidą Skaisgirę, modelį Akviliną Ubartaitę. Savo reklaminiu veidu Kastė buvo pasirinkusi ZIP FM kultinės laidos „Radistai“ vedėjus.

Gavusi pasiūlymą sukurti festivalio „Vilnius Music Week 2014“ džemperius, dizainerė pasirinko savo mėgiamos juodos ir baltos spalvos kontrastą. „Man nepatinka, kai būna perkrauta, renkuosi minimalizmą. Nusprendžiau, kad nereikia naudoti didelių lipdukų – pasirinkau medžiagos aplikaciją, kuri yra minkštesnė, maloniau dėvima, – sako Kastė. – Norėjau, kad toks džemperis po festivalio liktų kaip atsiminimas, galėtum jį dėvėti ir vėliau. Panaudojau festivalio simbolį – debesėlį priekyje, o užrašas liko džemperio nugaroje. Taip pat panaudojau savo skiriamąjį ženklą – sudurtas audinio juosteles ant rankovių.“

Vienas pirmųjų naujuoju džemperiu pasipuošė „Freaks On Floor“ vokalistas J.Jarutis, su „Vilnius Music Week“ esantis nuo pirmų festivalio dienų.  „Toks miesto festivalis vilniečiams – tikriesiems ir suvažiavusiems čia dirbti ar studijuoti – suteikia nerealią galimybę klausytis įvairios muzikos, kuriamos ir mūsų šalyje, ir užsienyje. O grupėms, ypač jauniems atlikėjams, patekusiems į kurią nors „Vilnius Music Week“ sceną, yra galimybė parodyti save iš visur suvažiavusiems žmonėms, kurie be festivalio galbūt niekada negirdėtų tavęs, grojančio Lietuvoje.“

Lauryno Slapšio nuotr./Justinas Jarutis
Lauryno Slapšio nuotr./Justinas Jarutis

Pats J.Jarutis labai laukia susitikimo su Nicolas Jaar – jo koncertas įvyks Vilniaus muzikos savaitei artimame festivalyje „Loftas Fest 2014“. „Puikus sprendimas, kad „Vilnius Music Week“ savo sceną turės ir sostinės Naujamiestyje, kur visą kitą savaitgalį vyks „Lofto“ festivalis su pasaulinėmis žvaigždėmis priešaky. Mano nuomone, senamiestį reikėtų išvis palikti turistams ir plėstis į gretimus rajonus. Kai įsikūrė „Loftas“, žmonės pradėjo pažinti Vilnių. Gerai, kad Naujamiestį renovuoja, kad ne tik centre vyksta kultūriniai renginiai“, – sako Justinas.

„Vilnius Music Week 2014“ seminarai, koncertai ir vakarėliai vyks rugsėjo 4-7 dienomis. Firminių festivalio džemperių kiekis yra limituotas – tik 40 vienetų. Norintys juos įsigyti gali kreiptis į organizatorius festivalio profilyje „Facebook“.

Lauryno Slapšio nuotr./Justinas Jarutis
Lauryno Slapšio nuotr./Justinas Jarutis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius