Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizainerė Ramunė Piekautaitė pirmąkart pristatys „Cruise” kolekciją

Balandžio pradžioje dizainerė Ramunė Piekautaitė pristatys vasaros kolekciją „Cruise 2013”, kurioje dominuos lengvi, perregimi audiniai ir stipria kūrybinio braižo dalimi tapusios pastelinės spalvos.
Ramunė Piekautaitė
Ramunė Piekautaitė / Asmeninio archyvo nuotr.

„Mano klientės vasarą turi tada, kada nori” – šypsosi dizainerė, nesibaimindama vėsių lietuviškų orų. Su tokia mintimi ir buvo kurta visa kolekcija – ne taikantis prie esamų sąlygų, o įsivaizduojant norimas. Lietuvoje tokias kolekcijas kuria nedaugelis, tačiau R.Piekautaitė sakosi jaučianti vis didėjantį jų poreikį: „Nesunku pastebėti, link kokių rūbų linksta mūsų klientės artėjant vasarai – ypač atostogaudamos jos nori atrodyti žavingai ir patraukliai. Tokiam jų norui ir paskyriau visą šią kolekciją”.

Kruizo kolekcijos – tai tarpsezoninės linijos, dedikuotos prabangioms atostogoms, kelionėms ir kitiems vasaros malonumams, kurių neatsiejama dalis – stilingas ir suderintas garderobas.

Šių kolekcijų pagrindas – išskirtinės kokteilinės suknelės, derančios ir dienos pasivaikščiojimui prabangaus kurorto gatvėmis, ir iškilmingai vakarienei Viduržemio jūros pakrantės restorane.

Ramunės Piekautaitės kolekcija klientams ir žiniasklaidos atstovams bus pristatyta pirmąją balandžio savaitę, o parduotuves pasieks mėnesio pabaigoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius