Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dokumentiniame filme bus atskleistos Edvardo Žičkaus paslaptys

Edvardas Žičkus – ilgametis TV3 gyvenimo būdo žurnalo „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjas ir vedėjas, mylimas žiūrovų ir laukiamas savo pašnekovų asmeninėse erdvėse, į kurias koją įkelia toli gražu ne kiekvienas. Kaip jam pasiseka priartėti prie ryškiausių pasaulio žvaigždžių, užmegzti su jomis kontaktus ir įkalbėti duoti interviu?
Edvardas Žičkus
Edvardas Žičkus / TV3 nuotr.

Su kokiais keisčiausiais įžymybių reikalavimais susiduria jas kalbinti į atokiausius pasaulio kampelius skrendantis „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjas, per daugiau nei dešimtmetį trunkančią televizinę karjerą atsiverti prieš kameras sugundęs gausų būrį kuo didžiausių garsenybių? Nuo Holivudo žvaigždžių iki milijardierių, valdančių įtakingas imperijas, nuo Sibiro šamanų, kurių paslaugomis naudojasi net prezidentai, iki viešumos įprastai vengiančių keistuolių, savo atradimais arba veikla šokiruojančių pasaulį.

Į visus šiuos klausimus mėgina atsakyti žurnalistė ir knygų redaktorė Jūratė Šimanskytė, sukūrusi dokumentinį filmą apie populiariosios TV3 gyvenimo būdo laidos kūrimo užkulisius „Gyvenimas yra gražus. Užkulisiai“.

„Mano tikslas buvo įsiskverbti į mintis žmonių, kurie mūsų šalyje jau ne vienus metus kuria neabejotinai vieną kokybiškiausių eterio produktų. Edvardo kalbintų pašnekovų ir nufilmuotų vietų pavydėtų ne viena užsienio televizija, todėl labai nudžiugau, kai dar šį pavasarį jį įkalbėjau susikeisti vietomis, t.y. tapti herojumi savo paties kuriamos laidos, vairą vienai dienai perduodant į kito rankas“, – pasakoja J.Šimanskytė, beveik pusvalandžio  trukmės dokumentinę juostą sukūrusi „Gyvenimas yra gražus“ laidų stilistika.

Šis darbas tapo šiemet informacijos ir komunikacijos bakalauro diplomą įgijusios, žiniasklaidoje pastarąjį dešimtmetį dirbančios žurnalistės diplominio darbo dalimi. Intriguojantis pasakojimas apie dvejus metus iš eilės TV3 žiūrovų mėgstamiausia pramogine laida išrenkamo projekto kūrimą bus matomas televizijoje internete TV3 Play.

„Buvo keistoka, bet įdomu, kaip mano darbą mato kolegė, ir kaip ji sugebės viską perteikti interneto televizijos žiūrovams“, – sako E.Žičkus.

TV3 nuotr./Edvardas Žičkus
TV3 nuotr./Edvardas Žičkus

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius