Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Dominyko Vaitiekūno kelias į sceną: karjerą pradėjo Kaziuko mugėje, būdamas pirmokas išleido knygą

Aktorius ir dainininkas, TV laidų vedėjas Dominykas Vaitiekūnas savo talentu stebina tiek televizijos žiūrovus, tiek grupės „Liūdni slibinai“ gerbėjus. Tiesa, pats kalbėdamas apie savo karjerą, Dominykas juokauja: „Manęs tiesiog nepriėmė į jokį teatrą“.
Dominykas Vaitiekūnas
Dominykas Vaitiekūnas / TV3 nuotr.

Įvairiuose projektuose dalyvaujantis aktorius D.Vaitiekūnas sako, kad šiuo metu daugiausiai laiko skiria meniniam tyrimui, kuriame aiškinasi, ko jis neprarado dėl to, kad nebaigė jokios muzikos mokyklos.

Drauge su akordeonistu Martynu Levickiu kuriamas projektas „Muzikanto (iš)gyvenimo simfonija“ atima daugiausiai laiko. Tačiau savo užsiėmimams Dominykas turi paprastą paaiškinimą: „Manęs tiesiog nepriėmė į jokį teatrą ir aš pradėjau save laikyti scenos darbininku. Aš einu dirbti ko nors į sceną“, – laidoje „Gero vakaro šou“ pasakos aktorius.

TV3 nuotr./Mindaugas Stasiulis, Dominykas Vaitiekūnas
TV3 nuotr./Mindaugas Stasiulis, Dominykas Vaitiekūnas

Laidos vedėjai D.Vaitiekūnui primins ir jo karjeros pradžią Kaziuko mugėje. „Taip, mano mama siūdavo servetėles iš lino. Kai aš dar mokiausi mokykloje, man duodavo palapinę, aš stovėdavau ir pardavinėdavau linines servetėles“, – pasakos Dominykas.

Vis dėlto tikruosius gebėjimus D.Vaitiekūnas atskleidė dar prieš darbą Kaziuko mugėje. Pasirodo, talentingas aktorius dar būdamas pirmokas parašė knygą, kuri yra išleista: „Parašiau ir iliustravau knygą apie gandrų šeimą, kuri susilaukia vaikų ir ta knyga buvo išleista, kai aš buvau pirmoje klasėje“, – prisimins Dominykas, o laidos vedėjas Justinas Jankevičius iškels filosofinį klausimą – „Kas neša vaikus gandrams?“

TV3 nuotr./Mindaugas Stasiulis, Dominykas Vaitiekūnas, Justinas Jankevičius
TV3 nuotr./Mindaugas Stasiulis, Dominykas Vaitiekūnas, Justinas Jankevičius

Taip pat laidoje „Gero vakaro šou“ – stulbinanti ir kvatotis priversianti Algimanto Čekuolio parodija, kurią atliks Dominykas Vaitiekūnas bei netikėta šiuolaikinių dainų interpretacija liaudiškų dainų stiliumi, net dviejų talentingų mergaičių pasirodymai scenoje ir dar vienas ypatingas laidos „Gero vakaro šou“ svečias – pasaulio rekordininkas, iliuzionistas Rokas Bernatonis.

TV3 nuotr./Mindaugas Stasiulis, Dominykas Vaitiekūnas
TV3 nuotr./Mindaugas Stasiulis, Dominykas Vaitiekūnas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius