-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donalda Meiželytė – apie mylimąjį iš Ukrainos, sterilizaciją ir surogatinę motinystę

43 metų dainininkė, aktorė bei televizijos laidų vedėja Donalda Meiželytė pastaruoju metu atrodo pasikeitusi – ir išvaizda, ir emocine būsena. Buvusi Seimo narė radikaliai pakeitė gyvenimo būdą, išgražėjo, numetė svorio ir visiškai atsisakė alkoholio.
Donalda Meiželytė
Donalda Meiželytė / LNK nuotr.

Laidoje „Bus visko“ šeštadienį Donalda pasakos, kad visų šių pokyčių priežastis – naujasis širdies draugas, septyneriais metais jaunesnis užsienietis verslininkas, kuris ne tik išmokė iš naujo pamilti save, bet ir nuspalvino jos gyvenimą naujomis spalvomis.

Daugiau nei metus besitęsianti draugystė kurį laiką apsiribojo vos vienu ar dviem susitikimais per mėnesį, tačiau nuo šiol moteris džiaugiasi, kad jos ir iš Ukrainos kilusio mylimojo jausmams nebeliko jokių kliūčių.

TAIP PAT SKAITYKITE: Donalda Meiželytė įsimylėjo: 7 metais jaunesnį užsienietį sutiko degalinėje ir jau parašė jam dainą

„Šiandien ambasadoje jis turėjo pasirašyti dokumentus ir gauti Lietuvos pilietybę. Tai pradėjau draugauti su užsieniečiu, o šiandien galbūt jis jau lietuvis“, – savo gyvenimo aktualijomis dalinsis moteris.

Savo asmeninį gyvenimą po devyniais užraktais sauganti atlikėja laidoje „Bus visko“ prasitars, kad septyneriais metais jaunesnis mylimasis – rimtas verslininkas, darbo reikalais dažnai keliaujantis po visą Europą, tačiau yra kilęs iš Ukrainos ir net dalyvavo Maidano įvykiuose, kur per riaušes buvo pašautas.

„Nenoriu savo laime dalintis, nes jeigu ji pasibaigs, tuomet turėsiu pasakoti, kas ir kodėl nutiko. Tačiau kiekvienai moteriai linkiu tokių spontaniškų ir romantiškų jausmų“, – atviraus Donalda.

Laidoje garsi atlikėja ne tik pasidalins jaudinančia pažinties istorija, bet ir tai, kur link veda daugiau nei metus trunkantys santykiai. Donaldos širdies draugas – trijų vaikų tėvas, o buvusi Seimo narė turi dvidešimtmetę dukrą Jutą.

Prieš keletą savaičių moteris viešai pasidalino atliktų tyrimų rezultatais, kurie parodė, kad Donalda turi mutavusį geną, kuris padidina riziką susirgti vėžiu. Tai privertė apsvarstyti sterilizacijos galimybę, tačiau Donalda prisipažins, kad su 36-erių mylimuoju kalba ne tik apie bendrą ateitį, bet ir būsimus bendrus vaikus. Moteris neatmetė galimybės užsišaldyti kiaušinėlius ir galbūt ateityje pasinaudoti surogatinės motinos pagalba.

Laidoje Donalda prisimins Seimo laikus ir atskleis skandalingų detalių apie šio darbo užkulisius. Moteris prisipažins, kad ne kartą buvo bandoma papirkti, kad atiduotų savo balsą vieno ar kito įstatymo balsavimo metu. Tad kas ir kodėl tai darė, kaip moteris per metus atsikratė dvidešimties kilogramų bei kodėl jau penkiolika mėnesių neragavo nei lašo alkoholio, žiūrėkite šį šeštadienį per LNK.

TAIP PAT SKAITYKITE: 42-ejų Donalda Meiželytė ryžosi sterilizacijai: įvardijo dvi priežastis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius