-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Donalda Meiželytė prisipažino, kad jos mylimasis prapuolė užsienyje

Kai prieš dvejus metus šou pasaulio žvaigždė Donalda Meiželytė žengė į politinę areną, visiems prisipažino, kad nėra šalia mylimo žmogaus, su kuriuo galėtų pasidžiaugti gavusi Seimo narės mandatą. Visa žiniasklaida tuo metu skelbė, kad Donalda išsiskyrė su aštuoneriais metais jaunesniu Andriumi Kurganovu.
Donalda Meiželytė–Svilienė
Donalda Meiželytė–Svilienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Tai buvo netiesa. Tiesiog man atsibodo nuolatiniai žurnalistų klausimai apie mudviejų santykius, todėl paskelbėme, kad nesame kartu“, – prisipažįsta Donalda.

Netrukus Seimo narė buvo pradėta poruoti su bendraamžiais kolegomis. Plačiai nuskambėjo jos neva rezgamas romanas su Andriumi Mazuroniu. „Andrius Mazuronis vedęs, turi du vaikus. Su tokiu niekada neprasidėčiau“, – tikina Donalda. Ir prisipažįsta, kad visai ne Seimo narys, o... kitas Andrius yra svarbiausias jos gyvenimo vyras. Pasirodo – tai tas pats Andrius Kurganovas… Niekur jis iš Donaldos Meiželytės širdies nedingo. Tačiau prapuolė iš jos gyvenimo – dar balandžio mėnesį vyras išvyko uždarbiauti į Kiprą.

„Dabar esu kaip kokia gyvanašlė. Laukiu, kada jis sugrįš. O tada jau priimsime sprendimus dėl mūsų ateities“, – atvirauja Seimo narė.

Kodėl išvyko Donaldos širdies draugas? Kodėl tik dabar ji prabilo apie judviejų santykius? Ką moteris iki šiol slėpė nuo žurnalistų? Visa tai jau antradienį 20.30 val. laidoje „Neišgalvoti gyvenimai“ per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius