Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donalda renka vaikui vardą

Į žinių konkursą „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“, rodomą per Lietuvos televiziją, Kalėdų švęsti sutiko ateiti Seimo narė Donalda Meiželytė. Kai kurie klausimai politikę privertė susimąstyti ne tik apie galimą atsakymą, bet ir apie šeimos pagausėjimą.
ventinėje laidoje „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ varžėsi moksleiviai ir politikai.
Šventinėje laidoje „Lietuvos tūkstantmečio vaikai“ varžėsi moksleiviai ir politikai. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Su mokiniais ir kolegomis politikais varžytis D.Meiželytei nebuvo labai smagu – nors moteris nuolat šmaikštavo, vis dėlto neslėpė, kad žaidimą norėtų baigti anksčiau. Atrodo, mokyklos kontrolinius prisiminti seimūnei nebuvo labai smagu.

„Aš buvau normalus vaikas – padūkęs, pašėlęs, nesąmonių padaręs. Esu ir diržo nuo mamos už savo išdaigas gavusi“, – prisipažino dainininkė, šiuo metu kalinti Seime.

Laidos vedėjai Vaidai Genytei uždavus klausimą, koks buvo Gerdos iš „Sniego karalienės“ brolio vardas, ir pateikus tris vyriškų vardų variantus, D.Meiželytė paskendo vidiniuose apmąstymuose. Pasidomėjus, ką ji taip svarsto, Donalda pasidalijo netikėtomis mintimis.

„Aš dar jauna, gal dar susilauksiu vaikų – o čia tokie įdomūs vyriški vardai: Gajus, Kajus, Majus“, – rinko vardą Seimo narė, galbūt dėl tokių minčių vingių netrukus iškritusi iš žaidimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius