Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donatą Montvydą per koncertą Vilniuje sveikino į sceną išbėgusi dukrelė Adelė

Ketvirtadienio vakarą Vilniaus koncertų salės „Compensa“ scenoje karaliavo dainininkas, Lietuvos atstovas „Eurovizijoje“ Donatas Montvydas. Koncertas sostinėje vainikavo naujausio atlikėjo albumo „#BLCK“ pristatymo turą.
Donatas Montvydas su dukra
Donatas Montvydas su dukra / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Tai mūsų laikas“ – taip vadinasi kol kas ambicingiausias D.Montvydo koncertinis turas, kuris ketvirtadienį pasiekė finišo tiesiąją. Turo metu bene geidžiamiausias šalyje dainininkas aplankė 10 Lietuvos miestų ir miestelių, kur surengė įsimintinus pasirodymus.

Nors patį didžiausią koncertą per visą karjerą D.Montvydas surengė Kaune, gerbėjų jam netrūksta ir Vilniuje. Pasiklausyti naujausių dainų sostinėje susirinko ypač gausus jų būrys. Koncerto išvakarėse bilietų į D.Montvydo šou buvo likę visai nebedaug.

Paskutinį turo koncertą D.Montvydas pradėjo energingai ir nuoširdžiai kūriniu „Tai mūsų laikas“ – taip, kaip ir vadinasi turas. Kone garsiausiomis ovacijomis jį sutiko aplink sceną išsirikiavusios merginos. Tiesa, muzikanto koncerto nepraleido ir „Lietuvos ryto“ krepšininkai.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Antanas Kavaliauskas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Antanas Kavaliauskas

Dar anksčiau dainininkas sakė nekantraujantis pasidalinti savo kūryba su gerbėjais, ją pristatyti.

„Praleidus ištisus metus studijoje, kuriant albumą ir jį pabaigus jauti begalinį norą išlįsti į dienos šviesą ir pagaliau pasidalinti su pasauliu tuo, kas brendo ištisus metus ir ištarti – tai mūsų laikas! – kalbėjo D.Montvydas. – Per metus daug susikaupė, aš turiu, ką pasakyti, lieka tikėtis žmonių, kurie nori to paklausyti.“

Luko Balandžio / 15min nuotr./Donato Montvydo koncerto akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Donato Montvydo koncerto akimirka

Daug ir pasakė. Tą padaryti garsenybei talkino gyvo garso grupė, vėliau pasirodymą puošė būrys šokėjų. „Net muzika negali atspindėti, kaip aš jaučiuosi šį vakarą“, – į gerbėjus kreipėsi dainininkas.

Vėliau patikslino: koncertas Vilniuje jam ypač ypatingas ne tik dėl to, kad vainikavo turą ir susirinko tiek gerbėjų, bet ir todėl, kad publikoje sėdėjo jo šeima, giminės – tie, kas tikėjo ir palaikė nuo pat pradžių.

O dar vėliau rėžė, kaip pats sakę, prisipažinimą: priminė žmonai Veronikai ir dukrelei Adelei, kad tai jos dvi jam gyvenime svarbiausios.

Dar pasirodymo pradžioje D.Montvydas gerbėjams linkėjo gero koncerto: tikino norįs pasidalinti savo dainomis ir žinąs, kad čia susirinkę žmonės atėjo ne jo įvertinti, bet norėdami gerai praleisti laiką. Kad noras išsipildytų, pažadėjo pasistengti.

Ir stengėsi kaip įmanydamas. Savo gerbėjams D.Montvydas visai negailėjo dėmesio: audrino šokio judesiais, prašė dainuoti kartu, ragino kelti rankas aukštyn ir ploti, noriai merkė merginoms akis ir leidosi jų liečiamas. Ką jau kalbėti apie tas naujausias dainas, kurias su didžiuliu entuziazmu atlikėjas plėšė visa gerkle.

O vieną gerbėją – Justę – pagerbė itin smarkiai: paėmęs jos mobilųjų telefoną D.Montvydas nusifilmavo vieną iš kurinių atlikdamas specialiai jai.

VIDEO: Donny Montell feat. Echoes - #BLCK

Oficialiai naująjį albumą „#BLCK“ dainininkas pristatė lygiai prieš savaitę. Tada jis pasakojo, kad naują įrašą įkvėpė viena daina – kaip ir albumas, ji irgi vadinasi „#BLCK“.

D.Montvydas atviravo, kad šis albumas jam atsiėjo ypač brangiai, taip pat yra brandžiausias iš visų jo sąskaitoje, kurtas drauge su prodiuseriais iš Švedijos, Ispanijos, Lietuvos.

VIDEO: Donny Montell - Don't Touch Me

Lietuvoje D.Montvydas dirbo su prodiuseriu Gyčiu Valicku, dažniau prisistatančiu vardu Echoes.

Koncerto sostinėje metu jis taip pat pasirodė scenoje – drauge su D.Montvydu jiedu atliko tą įkvėpiantį kūrinį „#BLCK“ ir dar vieną – „Don‘t Touch Me“.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Donatas Montvydas ir Gytis Valickas
Luko Balandžio / 15min nuotr./Donatas Montvydas ir Gytis Valickas

Sveikindamas D.Montvydą turo vainikavimo proga Echoes dėkojo atlikėjui už galimybę dirbti kartu, nepamiršo pagirti visos turą rengusios komandos.

Svečių į savo koncertą D.Montvydas pakvietė ir daugiau: tik vilniečiams pasirodė kartu su „radistais“ Jonu Nainiu ir Rolandu Mackevičiumi, su kuriais taip pat ką tik pristatė naują kūrinį „Wicked game“.

VIDEO: Radistai DJs feat. Donny Montell - Wicked Games

Vis dėlto ypatingiausias svečias scenoje D.Montvydui be abejonės buvo jo dukra Adelė, kuriai dabar – pustrečių metų. Atlikėjui dainuojant savo eurovizinę dainą „I‘ve been waiting for this night“ D.Montvydo žmona Veronika leido mergytei išbėgti į sceną ir pulti tėčiui į glėbį.

Dainuoti eurovizinį hitą D.Montvydas baigė su dukra glėbyje, vėliau visiems paaiškino, kas gi ši mažylė.

O Adelė pasirodė visai nedrovi: į mikrofoną drąsiai rėžė „alio?“ D.Montvydas prapliupo juokais – sakė, kad tai dažniausiai jos vartojamas žodis, bet moka ir kitų.

„Ar galiu dar šiek tiek padainuoti?“ – dukros atsiklausė D.Montvydas. „Gali“, - į mikrofoną atsakė ji. Perleidęs dukrą žmonai atlikėjas trumpam atsisveikino: „Tėtė grįš namo.“

Luko Balandžio / 15min nuotr./Donatas Montvydas su dukra
Luko Balandžio / 15min nuotr./Donatas Montvydas su dukra

Tam, kad šis koncertų turas būtų ypatingas, D.Montvydas pasakoja daug ir sunkiai dirbęs.

„Šis turas – iššūkis visai komandai, mes kruopščiai planavome ir dėl to sąmoningai praleidome rudens turą, norėjau pristatyti kokybišką šou bei pabaigti tai, ką pradėjau jau prieš dvejus metus – naująjį albumą #BLCK“ – teigė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius