Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donatas Bakėjus: „Buvau vedęs du kartus. Abu nerimtai“ (papildyta spalio 15 d.)

Jis neprieštaravo, kai vienoje laidoje jį pavadino naujuoju sekso simboliu. Jis neprieštaraus, jei nuo šiol jį ims vadinti svajonių jaunikiu. Jei jums šis dailus jaunas vyras pasirodė kažkur matytas, vadinasi, esate serialo „Saldi nuodėmė“ gerbėja arba sekate sėkmingą Donato Bakėjaus (31) dalyvavimą šokių projekte „Kviečiu šokti“.
Donatas Bakėjus
Donatas Bakėjus / LNK nuotr.

Jau tapo įprasta, kad tie patys aktoriai migruoja iš vieno televizijos serialo į kitą. O štai jūs esate visiškai naujas TV veidas. Kaip nutiko, kad jums buvo patikėtas pagrindinis vaidmuo?

Serialo kūrėjai tiesiog ieškojo naujo veido. Esu įtrauktas į vienos aktorių atrankos agentūros duomenų bazę, filmavausi ne vienoje reklamoje, taip mane ir pastebėjo. Kai sulaukiau pasiūlymo, pamaniau, kad tai draugų pokštas, mat kaip tik artėjo mano gimtadienis. Tačiau netrukus išsiaiškinau, kad visa tai rimta.

Turbūt ne iškart pasakėte „taip“?

Žinoma, pasiūlymą gerai apsvarsčiau. Kai kuriuos sprendimus priimu greit, o dėl kitų tenka kiek ilgiau pagalvoti. Na, bent jau pusvalandį (juokiasi). Paanalizavau, kaip šis sprendimas pakeis mano gyvenimą, kokios įtakos turės šeimos nariams, ką kalbės draugai. Puikiai suvokiu, kad dabar esu viešas asmuo. Būna, kad ir gatvėje mane atpažįsta serialo gerbėjai. Ilgų dvejonių nebuvo, nes tvirtai žinojau, kad noriu pabandyti. Ir tikrai nesuklydau, nes dirbu su puikia komanda. O ir Ieva Šimukauskienė nėra tokia, kokią ją vaizduoja žiniasklaida.

Stebite save televizoriaus ekrane?

Neturiu laiko. Iš namų išeinu anksti ryte, o grįžtu prieš vidurnaktį. Mačiau pirmas septynias serijas. Man serialas pasirodė įdomus.

„Ceremonija vyko mokyklos valgykloje, pasirašėme santuokos liudijimą. Vėliau teko pildyti ištuokos dokumentus. Iki šiol su buvusia žmona bendraujame draugiškai“

Kuriate vaidmenį vyro, kuris turi skandalingą praeitį.

Sakyčiau, ne skandalingą, o žiaurią. Kas gali būti žiauriau, kai tu privalai atlikti bausmę už nusikaltimą, kurio nepadarei? Tačiau taip nutinka net realiame gyvenime.

Ar pasikapsčius po jūsų praeitį galima būtų rasti kokių nors žiaurių ar skandalingų faktų?

Ne. Nors, aišku, pasikapsčius po kiekvieno žmogaus gyvenimą galima kažką atrasti ir pateikti taip, kad atrodytų neskaniai. Tačiau man nėra ko bijoti.

Prieš penkerius metus baigėte baleto šokėjo karjerą, dabar dirbate baleto mokytoju. O kuo gi jus suviliojo šokių projektas?

Aš laikausi tokios nuomonės: jei gyvenimas tau pasiūlo kažką įdomaus, būtinai tuo pasinaudok. Man patinka šokti. Kokį čia surasti žodį, kad apibūdinčiau savo savijautą šokio metu... Kaifuoju netinka, mėgaujuosi irgi ne. Aš tiesiog skraidau. Be to, ką išmoksiu, sakoma, ant pečių nenešiosiu. Tačiau man kasdien tenka ant pečių nešioti kuprinę su darbo drabužiais (juokiasi).

Minėjote, kad namus paliekate ryte, o į juos grįžtate tik vėlai vakare. Kam lieka laiko prieš einant miegoti?

Aš visiškai sutinku su posakiu, kad, „kuo labiau esi užimtas, tuo daugiau suspėji padaryti“. Laiko randu ir futbolui – žaidžiu kartą per savaitę. Susitinku su draugais, nuvažiuoju į sodybą, kur turiu įdomios veiklos. Jaučiuosi laimingas gyvendamas intensyviu ritmu.

Nesate ir niekada nebuvote vedęs?

Nebuvau. Nors... Buvau vedęs du kartus, bet abu nerimtai. Aštuntoje klasėje pokštaudami tuokėmės su klasioke. Ceremonija vyko mokyklos valgykloje, pasirašėme santuokos liudijimą. Vėliau teko pildyti ištuokos dokumentus. Iki šiol su buvusia žmona bendraujame draugiškai. O antrą kartą jaunikio vaidmenį teko atlikti serialo „Saldi nuodėmė“ pristatymo dieną, kai už parankių vedžiau dvi nuotakas.

O antrąją pusę šiuo metu turite?

Apie asmeninį gyvenimą kalbėti nenorėčiau. Pramogų pasaulyje dar neapšilau kojų, todėl nesinori iš karto atverti visų durų.

Tai dabar neaišku, ar galima jus vadinti svajonių jaunikiu.

Aišku, galima. Net jei turėčiau gyvenimo draugę, vis tiek būtų galima taip vadinti. Aš nieko prieš (šypsosi).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius