Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Donatas ir Dainė Baumilos pirmą kartą viešumoje pasirodė su devynių mėnesių dukra

Tikriausiai sunku būtų rasti žmonų, kuris nėra matęs filmų apie seklius. Tai, kad ši veikla yra labai įdomi, galėjo įsitikinti parodoje „Top Secret. Slaptas agentų gyvenimas“ apsilankę žinomi veidai, tarp jų – Donatas ir Dainė Baumilos, pirmą kartą viešumoje pasirodę su savo devynių mėnesių dukra Mėta.
Donatas ir Dainė Baumilos su dukromis
Donatas ir Dainė Baumilos su dukromis / Renginio nuotr.

Paroda taip pat sudomino verslininkus Laurą ir Šarūną Mazalus su atžalomis, Dianą Dargienę su dukra Une, vizažistę Sofio Gelašvili-Niūniavę, modelį Justiną Ievą Steponavičiūtę su šeima, Vitalijų Jančenkovą su dukra, TV projektų dalyvę Eglę Čepaitę-Keturkę su šeima.

Dalyviai galėjo susipažinti su slaptųjų agentų, šnipinėjimo istorija, agentų naudotais įrankiais bei metodais. Taip pat, garsenybės įsijautė į slaptojo agento vaidmenį ir bandė įveikti įvairiausias misijas. Kaip teigia organizatoriai, paroda skirta visiems – nuo 7 iki 99 metų amžiaus.

Renginyje taip pat veikė pirštų antspaudų tyrimo dirbtuvės „Detektyvai“. Jose svečiai galėjo ištirti savo pirštų antspaudus, nustatyti jų rūšį ir įsitikinti, ar tikrai kiekvieno iš mūsų piršto antspaudai yra unikalūs.

Renginio nuotr. /Donatas Baumila su dukra Mėta
Renginio nuotr. /Donatas Baumila su dukra Mėta
Renginio nuotr. /Sofio Gelašvili-Niūniavė su dukra Emanuele
Renginio nuotr. /Sofio Gelašvili-Niūniavė su dukra Emanuele

Vizažistė ir grožio salono savininkė S.Gelašvili-Niūniavė į prekybos ir pramogų centre „Ozas“ vykusį renginį atvyko su dukra Emanuele Valerija. Žinoma moteris pasakojo, kad gimus dukrai jos gyvenimas tapo dar gražesnis. Paklausta, gal planuose ir antra atžala, renginio viešnia juokėsi, kad vyras apie tai jau pakalba. Ji taip pat būtų ne prieš dar vieną atžalą, tačiau po poros metų.

„Būti mama yra nuostabus jausmas. Stengiuosi kuo daugiau laiko praleisti su dukra. Kartu lankome baseiną, einame pasivaikščioti, vykstame apsipirkti. Pastebėjau, kad gimus Emai kur kas dažniau lankausi tėvų namuose. Jie man padeda kai reikia, išleidžia mus su vyru susitikti su draugais, sportuoti“, – pasakojo S.Gelašvili-Niūniavė.

Baumilos į parodą atvyko su dviem savo dukromis: Smilte ir Mėta. Tiesa, kol praėjusių metų rugsėjį gimusi atžala ramiai leido laiką vežimėlyje, vyresnioji išbandė visas pramogas.

„Smiltė labai judrus, viskuo besidomintis vaikas. Ji mėgsta karstytis po medžius, turi dviratį, riedučius, o dabar būtinai prireikė paspirtuko. O Mėta kur kas ramesnė. Matyt, tai nulėmė jos vardas. Ji labai rami, miega po 10 valandų, auginti tokį vaikas tikras malonumas“, – šypsojosi žinoma moteris.

Renginio nuotr. /Donatas ir Dainė Baumilos su dukromis
Renginio nuotr. /Donatas ir Dainė Baumilos su dukromis

D.Baumilei laikas, praleistas su šeima, pats geriausias. Mėgstamiausia žinomos šeimos pramoga – savaitgalis Dainės tėvų sodyboje, kur galima džiaugtis gamtos malonumais, žaisti krepšinį, vaikščioti po mišką. Žmonai antrino ir D.Baumila. Vyras pasakojo, kad dabar itin koncentruojasi į naują darbą, tačiau, kai tik turi laisvą dieną, ją leidžia su šeima.

D.Dargienė su dukra Une – neišskiriamos. Moteris kartu su dukra lankosi renginiuose, leidžia kartu laisvalaikį. „Kai nebuvo Unės, visą savo laiką skirdavau sūnui. Mano vaikai nelankė darželio, aš iš tų mamų, kurios visą savo gyvenimą paskiria atžaloms. Dabar sūnus mokosi užsienyje, mes bendraujame kiekvieną dieną. Na, o su Une mus sieja labai artimas ryšys“, – pasakojo parodos viešnia.

Renginio nuotr. /Diana Dargienė su dukra Une
Renginio nuotr. /Diana Dargienė su dukra Une

Moteris atskleidė, kad jai artimiausias aktyvus laisvalaikis. Prie miško gyvenanti D.Dargienė su dukra labai mėgsta važinėtis dviračiais, riedučiais, eiti pasivaikščioti, žaisti lauko tenisą. „Aktyvus laisvalaikis yra neatsiejama mūsų gyvenimo dalis. Tiesa, labiausiai Unei patinka šokti. Tą ji daro ir namuose, grįžusi po šokių būrelių namo“, – pasakojo D.Dargienė.

Daugiau renginio akimirkų – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius