Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Donatas Montvydas atsisako Martyno Tylos užnugario: vadybininke tampa žmona Veronika

Donatas Montvydas ilgą laiką buvo priglaustas po vieno žinomiausių Lietuvos prodiuserio Martyno Tylos sparnu, tačiau nuo šiol prodiuserio atsakomybių sąrašas sumažės. 15min žiniomis, Donato Montvydo vadybininke tampa jo žmona Veronika Montvydienė.
Martynas Tyla, Donatas Montvydas, Veronika Montvydienė
Martynas Tyla, Donatas Montvydas, Veronika Montvydienė / 15min nuotr.

15min šaltiniai patvirtino, kad netrukus Donatui Montvydui pasirodant scenoje užkulisiuose stovės nebe Martynas Tyla. Su šou pasauliu gerai pažįstama ir jam nesvetima Veronika Montvydienė perima vairą ir nuo šiol bus Donato Montvydo vadybininkė.

Tiesa, kol kas šios žinios nė viena iš šalių nelinkusi plačiau komentuoti. 15min susisiekus su Martynu Tyla, naujieną jis buvo linkęs nutylėti ir iš pat pradžių patikslino, kad jis niekada nebuvęs Donato Montvydo vadybininku. Anot žinomo vyro, populiarus atlikėjas tik priklausė jo prodiuserinei kompanijai, kuri rūpinosi koncertais. Tai, anot M.Tylos, nepasikeis ir dabar.

„Čia yra mūsų darbiniai reikalai, mes (su Donatu Montvydu – aut. past.) Londone buvome savaitgalį. Aš niekada nebuvau jo vadybininkas, yra firma, kuri visą laiką jam atstovavo. Mes dirbame pasiskirstę savo darbus, nuo atlikėjo esu seniai atsitraukęs. Nekalbame apie jokius išsiskyrimus“, – 15min sakė M.Tyla.

Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Donatas Montvydas ir Martynas Tyla
Vidmanto Balkūno / 15min nuotr./Donatas Montvydas ir Martynas Tyla

Nuo tiesaus atsakymo išsisukinėjo ir Donato žmona Veronika. Tik išgirdus klausimą jos balse buvo galima išgirsti sutrikimą.

„Aha... Žinokite nežinau, iš kur jus pasiekė tokios žinios, kaip ir nepakeista pas mane niekur jokia darbovietė, todėl negaliu komentuoti iš savo pusės“, – kalbėjo V.Montvydienė.

Perklausus, ar ji neigia šią informaciją, Veronika nebuvo linkusi žinios nei patvirtinti, nei paneigti.

„Aš nieko nesakau, labai nustebinote paskambinę man“, – kalbėjo V.Montvydienė.

Kelis kartus pakartojusi, kad niekur nėra pakeista jos darbovietė, moteris taip pat pridūrė – neverta apie tai kalbėti. Paklausus, kas šiuo metu yra Donato prodiuseris, moteris tikino nežinanti.

„2ru2ra“ nuotr./Veronika Montvydienė, Donatas Montvydas ir Martynas Tyla
„2ru2ra“ nuotr./Veronika Montvydienė, Donatas Montvydas ir Martynas Tyla

„Nežinau, kas bus ateity, gal kada nors ir blondine tapsiu, tačiau tikrai ne šiandien. Aš dabar nedirbu šio darbo. Auginu vaikus, jie man prioritetas. Negaliu pasakyti, kas yra jo oficialus prodiuseris, aš nekontroliuoju jo veiklos“, – sakė V.Montvydienė.

Donatas Montvydas ir Martynas Tyla bendradarbiauja beveik dešimtmetį, o jųdviejų duetas garsiausiai iššovė 2012 metais, kai atlikėjas pirmą kartą dalyvavo „Eurovizijoje“. M.A.M.A asociacijos pirmininko auklėtinis taip pat ne kartą laimėjo muzikinius apdovanojimus, po kurių muzikos pasaulyje pradėta diskutuoti apie M.Tylos įtaką.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Martynas Tyla
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Martynas Tyla

Martynas Tyla buvo ilgametis grupės „SEL“ vadybininkas, su Egidijumi Dragūnu jis bendradarbiavo 17 metų. Buvo tokių grupių kaip RSA, „Lemon Joy“, „Exem“, „Pagalvėlės“, „Desperado“ vadybininkas ir prodiuseris.

2016 metais su Martynu Tyla atsisveikino ir Monika Linkytė. Sprendimas, kaip pasakojo atlikėja, nebuvo spontaniškas. Toks žingsnis buvo gerai apgalvotas. „Aš tiesiog norėjau eiti kitu keliu“, – šypteli ir priduria, kad tai taip pat neturi nieko bendra su gandais: „Aha, nebenori dalytis honoraru!“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius