Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Donatas Montvydas TV šou filmavosi su keturmete dukra: „Aš labai lepinu Adelę“

Garsus dainininkas, puikus šokėjas, pramogų pasaulio įžymybė Donatas Montvydas viešėjęs „Gero vakaro šou“ studijoje atskleidė kitą savo pusę – pasirodė kaip itin jautrus ir mylintis tėtis.
Donatas Montvydas su dukra Adele
Donatas Montvydas su dukra Adele / TV3 nuotr.

„Adelė daugiau kontroliuoja mano gyvenimą, negu aš jos. Aš ją labai lepinu. Adelė – labai sąmoninga, manęs daug ko klausia, aš kalbu su ja kaip su suaugusia. Tėvo ir dukros ryšys tikrai yra tarp mūsų. Aš ją pažįstu, pažįstu jos vidinį pasaulį. Aš ją labai jaučiu“, – su meile kalbėjo Donatas apie savo keturmetę dukrytę Adelę.

Adelė irgi neslepia susižavėjimo savo tėčiu: „Tėtis – žvaigždė. Jis gražus ir labai gerai dainuoja. Geriausiai visoje Lietuvoje“.

Mergytė yra ištikima tėčio kūrybos gerbėja – į klausimą „kokia daina labiausiai patinka?“, nedvejodama atsakė „visos“. Tačiau paklausta, ar, kai užaugs, pati norėtų būti dainininke, purtydama galvą griežtai atsakė „ne, ne ne!“.

TV3 nuotr. /Donatas Montvydas su dukra Adele
TV3 nuotr. /Donatas Montvydas su dukra Adele

Adelė prisipažino, kad lanko dvi gimnastikas ir pianiną, bet labiausiai jai patinka dažytis su kosmetika. Tai patvirtino ir Donatas, pasak jo, mažoji puošeiva tobulai pasidažo lūpas net nežiūrėdama į veidrodį.

Studijos svečius Donatas nustebino prisipažinęs esantis psichopatas dėl dantų valymo. Kad tai tiesa, patvirtino ir Adelė: „Eik valytis dantų“ – tai jai dažniausiai sako tėtis.

O kaip tėtis vadina savo dukrytę? „Mano princesė, o kai supyksta – Adelė“, – filmuodamasi TV3 laidoje atsakė mergaitė.

Šou akimirkos – galerijoje:

Ar tikrai D.Montvydas taip gerai pažįsta dukrytę, kaip sakė laidos pradžioje, patikrino laidos vedėjai Justinas Jankevičius ir Mindaugas Stasiulis surengę klausimų-atsakymų išbandymą jam. Pasirodo, net pats Donatas nustebs išgirdęs, kokia jo šukuosena labiausiai patinka Adelei, ką ji labiausiai mėgsta valgyti ir ko paprašytų tėčio.

Na, o laidos pabaigą vainikavo ypač nuotaikinga Justino Jankevičiaus ir Donato Montvydo šokių dvikova. Jiems teko varžytis šokant tvistą, breiką, disko ir net ančiukų šokį, bet tikra programos vinimi tapo jųdviejų bendrai atliktas tango ir provokuojantis „twerkas“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Donatui Montvydui pozavusios žmonos Veronikos nuotrauka – tarsi nuo viršelio: „Jis turi gerą akį“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius