Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donatas Montvydas išbandė smagią naujieną Lietuvoje – elektrinę vandenlentę: žiūrėkite video

Vasaros atostogomis besimėgaujantis dainininkas Donatas Montvydas (28) laisvą laiką leidžia aktyviai. Šįmet atlikėjas rado naują aistrą: vieną po kitos išbando aktyvias vandens pramogas. Galvės ežere, Trakuose jis pirmąkart mokėsi plaukioti elektrine vandenlente.
Donatas Montvydas išbandė elektrinę vandenlentę
Donatas Montvydas išbandė elektrinę vandenlentę / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Energingas ir veiklus D.Montvydas ramiai nenustygsta ir per atostogas: pasyviai leisti laiką – visai ne jam. O pasimėgauti ekstremaliomis vandens pramogomis, ypač kai ši vasara nelepina saule ir jos atokaitoje nepasilepinsi – puikus laisvalaikio leidimo būdas.

Šįmet per vasaros atostogas D.Montvydas atrado naują aistrą – vieną po kitos išbando skirtingas vandens pramogas. Ir ant irklentės pajūryje stojosi, ir su įprasta vandenlente triukus atliko, o Galvės ežere Trakuose pabandė tai, ką išbandyti Lietuvoje dar galėjo retas: plaukiojo elektrine vandenlente „WakeJet“.

VIDEO: D.Montvydas išmėgino elektrinę vandenlentę

Šioji ypatinga tuo, kad visą procesą kontroliuoja pats pramogautojas: priklaupi ant vandeny plūduriuojančios lentos, gauni į rankas pulteli, įjungi, ir lenta ima plaukti. O tada – tik stokis, mėgaukis, triukus demonstruok.

Ant elektrinės vandenlentės D.Montvydas stojosi jau antrąkart, ir, pats sako, šįsyk sekėsi visai neblogai.

„Svarbiausia yra stovint ant lentos išlaikyti balansą. Greitis čia nemažas – kiek žinau, apie 45 km/h, jį galima išvystyti net iki 80 km/h. Pradžioje atrodo, kad sėdi, balansuoji ir tiek, tačiau kai šiek tiek pramoksti, ant lentos gali ir vaikščioti, atlikti triukus“, – pasakojo.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Donatas Montvydas išbandė elektrinę vandenlentę
Luko Balandžio / 15min nuotr./Donatas Montvydas išbandė elektrinę vandenlentę

Tiesa, norint šitaip pramogauti, reikia turėti šiek tiek drąsos. Bet Donatas turi.

„Pradžioje klupi, o vėliau stojiesi. Stodamasis pajauti tą greitį. Tada ir vėjas, ir bangos... Nepasakyčiau, kad baisu, bet supranti, kad ne juokai. Adrenalino tikrai yra, bet tai smagu. Juk norisi tų pojūčių, kurie perjungtų tave nuo rutinos, kasdienybės“, – svarsto.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Donatas Montvydas išbandė elektrinę vandenlentę
Luko Balandžio / 15min nuotr./Donatas Montvydas išbandė elektrinę vandenlentę

Be to, anot D.Montvydo, tokia pramoga puikiai pasitarnaus jam ir darbe, kai stovės scenoje: ten juk kartais irgi būna tamsu, aplink – šokėjai, taigi reikia išlaviruoti, mokėti laikyti balansą.

Ir nors atrodytų, kad per vasarą atlikėjas spėjo išmėginti jau viską, užmojų dar turi: „Turbūt būsiu pirmas Lietuvoje žmogus, išbandęs visus vandens sportus. Liko tik jėgos aitvarai, bet juos irgi išbandysiu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius