Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donatas Montvydas: „Po 20 metų lakstys daug Montvydukų“

Garsus šalies atlikėjas Donatas Montvydas besibaigiančius metus palydi turėdamas didelių planų ateinantiems 2013-iesiems. Pakeliui – ką tik nufilmuotas, netrukus melomanus pasieksiantis vaizdo klipas, nauji projektai, kūrybinių idėjų generavimas kitų metų pasirodymams. Tačiau Kalėdų laikotarpį Donatas stengiasi skirti mylimiausiems, artimiausiems žmonėms.
Donatas Montvydas
Donatas Montvydas / Luko Balandžio nuotr.

„Man ir mano šeimai Kalėdų tradicijos – ypač svarbios, todėl labai vertinu galimybę per šventes kartu su tėvais, seneliais, artimiausiais žmonėmis susėsti prie stalo, kasmet laikytis tų pačių kalėdinių ritualų. Tradicijos laiko pasaulį“, – filosofuoja Donatas.

Paklaustas, ar prisijungia prie kalėdinių dovanų pirkimo maratono, atlikėjas sako, kad dovanos – būdas parodyti dėmesį mylimiausiems žmonėms, todėl kaip ir daugelis prieš šventes skiria nemažai laiko, kad Kalėdų Senelis aplankytų jam svarbius žmones: „Nemėgstu vaikščioti po parduotuves, bet suprantu, kad dovanomis galiu suteikti džiaugsmo kitiems.“

Tačiau net švenčių metu savo pomėgių jis nepamiršta. „Muzika, kūryba – mano aistra, todėl turiu būti atviras naujovėms – nuolat jausti pasaulio muzikos pulsą ir tam naudojuosi šiuolaikinių technologijų suteikiamomis galimybėmis. Žavu matyti kūrybą ir technologijose“, – teigė Donatas.

Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Donatas Montvydas ir Veronika Brasaitė
Gretos Skaraitienės/Žmonės.lt nuotr./Donatas Montvydas ir Veronika Brasaitė

Jau ketvirtus metus kartu su mylimąja Veronika skaičiuojantis Donatas sako, kad šventės skatina ne tik prisiminti tai, kas buvo gera, bet ir „projektuoti“ savo svajones ateinantiems. Vienas populiariausių šiuo metu atlikėjų svajoja ne tik apie sėkmingai besiklostančią muzikinę karjerą, bet ir kuria planus asmeniniame gyvenime, vis dažniau susimąsto apie didelę gražią šeimą. Paklaustas, ar pagalvoja, kaip Kalėdas švęs po 20-ies metų, Donatas juokiasi, kad jo gyvenimas turėtų labai pasikeisti: „Po 20 metų namuose lakstys daug Montvydukų“.

Prisimindamas savo vaikystę vaikinas šypsosi, kad Kalėdos būdavo didelė šventė darželyje. „Kiek pamenu, darželyje kalėdiniame karnavale esu vaidinęs kiškį ir medžiotoją. Būdavo labai linksma: gaudavome daug dovanų – kai kurios iš jų – didesnės už mus pačius, deklamuodavom eilėraščius, rengdavom pasirodymus“, – prisiminimais dalinasi  D.Montvydas. 

Žiemos šventės – neatsiejamos ir nuo kalėdinių filmų. „Kasmet per Kalėdas rodomi tie patys, visų jau šimtą kartų matyti filmai turi savotiško žavesio. Supranti, kad laikas bėga, bet kai kurie dalykai, kaip šeimos tradicijos, būtinybė susirinkti kartu šventėms, nesikeičia“, – pasakoja kalėdinėmis nuotaikomis gyvenantis Donatas, visiems savo gerbėjams palinkėjęs gerai praleisti šventinį laikotarpį ir dažniau vadovautis posakiu „Džiaukis šia diena“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius