Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donato Montvydo džaivas sulaukė rekordinio TV3 „Šok su manimi“ žiūrovų palaikymo

Praėjęs šeštadienis TV3 „Šok su manimi“ žiūrovams atnešė ne mažiau intrigų nei laidos dalyviams. Šį kartą su projektu atsisveikino pedagogė Eirida Daukšienė ir jos partneris Olegas Koliakinas, teigiama televizijos išplatintame pranešime spaudai.
Laidos akimirka
Laidos akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Susumavus dviejų laidų rezultatus lyderių pozicijoje atsidūrė įspūdingai šokę Ona Kolobovaitė ir Andrius Butkus, antra vieta atiteko žiūrovus ir komisiją nuotaikingu džaivu sužavėjusiems Donatui Montvydui ir Katerinai Voropaj, trečia – skirtingų religijų atstovų tarpusavio meilę pabandžiusiems valsu perteikti politikui Žilvinui Šilgaliui ir Karinai Jeremian, ketvirta – nuostabiai elegantišką fokstrotą sušokusiems Inetai Stasiulytei ir Deividui Meškauskui, penkta – žaismingą kvikstepą pademontravusiems Raimondui Rumšui ir Rūtai Ramanauskaitei, šešta – improvizuota ča ča ča žiūrovus pakerėjusiam Ramūnui Matoniui ir Rasai Židonytei, septinta – tango šokį padovanojusiems Tomui Kairiui ir Violetai Burneikienei, aštunta – vaidybine džaiva šeštadienio šokius paįvairinusiems Irmai Jurgelevičiūtei ir Tomui Slausgalviui, devinta – valso žingsnelius  pademonstravusiems Aisčiui Mickevičiui ir Viktorijai Kunauskaitei, dešimta – su projektu atsisveikinusiems Eiridai Daukšienei ir Olegui Koliakinui.

Šį TV3 laidos „Šok su manimi“ sezoną rekordiškai daug žiūrovų balsų surinkusi D.Motvydo pora netveria džiaugsmu ir dėkoja visiems, kurie juos palaiko. Sensacijų pateikė ne tik Donatas, bet ir policijos komisaras R.Matonis, kuris šį kartą nepakluso partnerės mokymams ir nusprendė į pasirodymą įtraukti savo sugalvotus žingsnelius.

„Man patinka šokti, bet iki šiol Rasa vis neleisdavo šokti savaip. Šį kartą buvau ne toks paklusnus ir padariau taip, kaip norėjau. Labai džiaugiuosi, kad visiems mano improvizacija patiko“, – šypsojosi po laidos Ramūnas.

Neliečiamybės statusą gavusi Eglės Jackaitės ir Tado Rimgailos pora, itin daug komplimentų sulaukusi dėl aistringo tango, nesigailėjo suteikusi gerų emocijų ir komisijai, ir žiūrovams, nors žinojo, kad balsų tą vakarą negaus.

„Daug kas man sakė: Egle, kam tokį gražų šokį šokate, kai jūsų nieks nevertina. Ir klumpakojo užtektų. O aš visiems atsakiau, kad nesinori pasirodyti bet kaip ir mes vis stengsimės geriau. Dabar, pradėjusi kitus darbus, galėsiu daug daugiau laiko skirti repeticijoms. Tikiuosi, žavėsime visus ir toliau“, – sako puikiai šeštadienio vakarą šokusi E.Jackaitė.

Ateinančio šeštadienio vakarą, spalio 2-ąją, į „Šok su manimi“ projekto dalyvių gretas ateina dar viena pora – su krepšininku Simu Jasaičiu skyrybas išgyvenanti Vaida Jasaitienė ir Lietuvos šokių čempionas Mantas Vaškelis.

Kaip seksis naujai „Šok su manimi“ projekto porai ir kuo žiūrovus bei komisiją nustebins šokėjai, sužinosite šį šeštadienį, spalio 2 dieną, 19 val. tiesiogiai tik per TV3!

15min.tv – nemokama televizija internete

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius