Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Donato Montvydo mylimoji Veronika pasiryžusi būti jo užnugariu „Eurovizijoje“

Šių metų nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje triumfavusio Donato Montvydo pergale bene labiausiai džiaugėsi dvi jam itin artimos moterys – atlikėjo mylimoji Veronika Brasaitė ir sesuo Inga.
Donatas Montvydas su drauge Veronika Brasaite
Donatas Montvydas su drauge Veronika Brasaite / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kol žiniasklaidos atstovai, draugai ir kolegos sveikino šeštadienio vakarą bilietą į „Eurovizijos“ dainų konkurso finalą Azerbaidžane gavusį atlikėją, Veronika ir Inga laikėsi nuošaliau. Šiuo metu visas dėmesys ir prožektorių šviesos nukreiptos tik į Donatą.

„Mano nuotaika dabar pati geriausia, kokia gali būti. Labai džiaugiuosi pergale, tikėjau Donatu, tačiau buvo abejonių dėl pergalės vien dėl to, kad čia Lietuva“, – kartais aplankančių dvejonių neslėpė nugalėtojo mergina.

Kadangi laimėjus nacionalinę atranką Donato laukia daug koncertų, gastrolių ir pasiruošimo darbų, Veronika susitaikė, kad kurį laiką teks gauti mažiau dėmesio. Mergina tikina, kad yra pasiryžusi būti pagalbininke savo antrajai pusei, juolab kad pora ne kartą susidūrė su panašiomis situacijomis, kuomet dalyvaudavo konkursuose ar festivaliuose. „Būsiu stiprus užnugaris“, – neabejojo kartu su Donatu į Azerbaidžianą ketinanti vykti Veronika.

Ne ką mažiau džiaugėsi ir minioje pasislėpusi atlikėjo sesuo Inga. „Labai džiaugiuosi už brolį, palaikau jį visomis keturiomis“, – juokėsi mergina. Visada broliu tikinti Inga neabejojo, kad Donato daina buvo pati geriausia ir verta nugalėtojos vardo. Ji taip pat neslėpė, kad prieš konkursą atlikėjas labai jaudinosi, tačiau sugebėjo susitvarkyti su nerimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius