Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dovana Vilniaus kūdikių namams – moderni vaikų žaidimų aikštelė (nuotraukos)

„Lietuvos ryto“ TV laida „Išjunk siurblį“ antradienį surengė šventę Vilniaus sutrikusio vystymosi kūdikių namų auklėtiniams. Pagaliau išsipildė čia gyvenančių vaikų svajonė – nuo šiol jie turės nuosavą žaidimų kampelį.
Moderni vaikų žaidimų aikštelė
Moderni vaikų žaidimų aikštelė / „Lietuvos ryto TV“ nuotr.

Modernios vaikų žaidimų aiktelės atidarymo ceremonijos metu Vilniaus kūdikių namų gyventojai su auklėtojais ir globėjais surengė pasirodymą, dainavo, deklamavo eiles ir džiaugėsi vasariška staigmena. Apdovanoję akcijos organizatorius savo šiluma, įteikę gėlių ir saldumynų mažieji kaipmat puolė prie naujų lauko įrengimų. Vieni čiuožė, kiti suposi, treti šypsojosi ir buvo be galo laimingi.

Kad vaikų žaidimų aikštelės projektas būtų įgyvendintas, prisidėjo ir televizijos žiūrovai, kurie dalyvavo kelis mėnesius ruošiamos laidos „Išjunk siurblį“ aukcione. Čia jie aukojo pinigus bei galėjo įsigyti žinomų ir visuomenei nusipelniusių žmonių vertingų asmeninių daiktų.

Atlikėjas ir estrados dainininkas Žilvinas Žvagulis praėjusioje laidoje aukcionui padovanojo savo talismaną – milžiniško dydžio meškiną. Jį laidos metu net už 350 litų įsigijo klaipėdietė. Tąkart aukcione pavyko surinkti 947 litus. Šiandien atlikėjas į kūdikių namus atvežė dar vieną malonią ir netikėtą staigmeną – modernų šaldytuvą.

„Tikiuosi, kad jame niekuomet netrūks gėrybių ir limonado“, – mažiesiems linkėjo Ž.Žvagulis.

„Lietuvos ryto“ TV žiūrovai ir būsimose „Išjunk siurblį“ laidose bus raginami įsigyti išskirtinių daiktų bei paremti šį kilnų projektą. „Aikštelė į Lietuvą atkeliavo net iš tolimos Suomijos. Būtent ten yra gaminami visus reikalavimus atitinkantys lauko įrenginiai, skirti vaikams. Tai nemažai lėšų ir jėgų reikalaujantis projektas, kurio didžiąją dalį sumos su žiūrovų pagalba jau pavyko padengti, bet dalies dar trūksta. Svarbiausia, kad tai yra moderni, visus saugumo reikalavimus atitinkanti žaidimų aikštelė, kuria nuo šiol džiaugsis visas būrys mažųjų kūdikių namų gyventojų“, – džiaugiasi laidos kūrybinė grupė.

Prie kilnios šeštadienio ryto laidos „Išjunk siurblį“ aukciono akcijos jau prisidėjo kadenciją baigęs šalies prezidentas Valdas Adamkus su žmona Alma, žymiausi šalies sportininkai, tarp kurių yra ir „Lietuvos ryto“ krepšinio klubas, Lietuvos nacionalinė vyrų krepšinio rinktinė, penkiakovininkas Edvinas Krungolcas, legendinio „Žalgirio“ krepšinio klubas, atlikėjai Alanas Chošnau, Rytis Cicinas, Žilvinas Žvagulis, menininkai Stanislovas ir Lida Kuzmos, Jonas Mekas, Magdalena Birutė Stankūnienė, verslininkai Henrita ir Vaclovas Kontrauskai, Benas ir Izolda Gudeliai, Vilniaus meras Vilius Navickas bei kiti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius