Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Dramatiška baigtis „Lietuvos balso“ ketvirtfinalyje – projektą paliko du favoritai

Sekmadienio vakarą tiesiogiai iš Vilniaus pramogų arenos per LNK įvyko jau trečioji finalinė projekto kova, kurioje aštuoni dalyviai: Nerijus Stankus, Gerda Šukytė, Milda Stasaitytė, Gabriela Ždanovičiūtė, Nombeko Augustė Khotseng, Žygimantas Matulas, Grėtė Eitmantytė ir Eglė Jurgaitytė savo balsais kovėsi dėl galimybės patekti į pusfinalį Šiauliuose. Deja, dviem iš jų teko visam laiko atsisveikinti su šou.
„Lietuvos balso“ ketvirtfinalio akimirka
„Lietuvos balso“ ketvirtfinalio akimirka / LNK nuotr.

Tiesioginio eterio metu buvo sukurti nepamirštami dalyvių bei jų mokytojų pasirodymai. Tačiau tarp daugybės aplodismentų susilaukusių dalyvių sukurtų šou pasitaikė ir nesėkmių. Du praėjusius sekmadienius tiesioginėje transliacijoje žodžius pamiršęs pareigūnas Nerijus – žodžius sumaišė ir trečią kartą...

„Griuvo namelis, paslydome ir vėl griuvome veidu į samanas... Pagirti yra už ką, traukinys sugrįžo į vėžes ir nuvažiavom ten, kur reikia. Scena yra irgi apie klaidas, o čia yra puikus pavyzdys, kaip su klaidomis reikia tvarkytis. O įvyko, kaip įvyko, ir joks mokytojas negali to sukontroliuoti“, – po jo pasirodymo kalbėjo Inga Jankauskaitė.

LNK nuotr./„Lietuvos balso“ ketvirtfinalio akimirka
LNK nuotr./„Lietuvos balso“ ketvirtfinalio akimirka

Daugiausiai arenos ovacijų atsistojus ir mokytojų pagyrų šou metu susilaukė Ingos Jankauskaitės komandos dalyvė Gerda Šukytė.

„Jos pasirodymai ne tik džiugina, bet ir dar šiek tiek baugina. Tu visus hipnotizuoji ir visi tavęs klauso, kaip triušiai kobros. Nieko negaliu pasakyti tik vau ir bravo ir man didelė garbė, kad galiu prie tavęs liestis“, – susižavėjimo neslėpė Inga Jankauskaitė.

Balsavimo rezultatai dramatiškai keitėsi viso vakaro metu, tarpiniuose rezultatuose lentelės apačioje visą laidą buvusi Nombeko Augustė po įspūdingo pasirodymo, kurį ruošė kartu su Egidijumi Dragūnu atliekant jo dainą, šoko į lentelės viršų.

„Ši daina skambėjo geriau nei originalas“,– po Nombeko Augustės pasirodymo drąsiai kalbėjo Justinas Jarutis.

LNK nuotr./„Lietuvos balso“ ketvirtfinalio akimirka
LNK nuotr./„Lietuvos balso“ ketvirtfinalio akimirka

Vakaro pabaigoje žiūrovų sprendimu projektą paliko Nerijus Stankus ir Milda Stasaitytė – ji ne tik du praėjusius sekmadienius, bet ir viso šio vakaro metu buvo tarp favoritų, tačiau paskutinėmis minutėmis žiūrovai savo balsais į viršų iškėlė kitus dalyvius.

Daugiausiai žiūrovų balsų šį vakarą susilaukė Nombeko Augustė, antroje vietoje – Gerda, trečioje – Eglė.

Jau kitą sekmadienį Šiaulių arenoje įvyksiančiame pusfinalyje susikaus šeši stipriausi projekto balsai ir tik keturi iš jų turės galimybę patekti į finalą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius