Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Draugų vakarėlyje – neblaivaus Bžesko šėlionės (nuotraukos)

Vėlų penktadienio vakarą naktiniame klube „Pacha“ susirinkę pramogų pasaulio atstovai turėjo raminti įsismaginusį prodiuserį Egmontą Bžeską. Alkoholio padauginęs vyras ne tik bučiavosi su vyru, nuvertė kelis staliukus, bet ir apsinuogino.
Įkaušęs E.Bžeskas ne tik daužė taures, bučiavosi su vyru, bet ir spėjo apsinuoginti.
Koncerto akimirkos / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Bandydamas atsistoti prodiuseris vos nepametė savo kelnių, o apsinuoginusią sėdynę atkišo fotografams.

Į klubą Egmontas atėjo su stilistu Jurijumi Levčenkovu ir jo žmona Xiao Yan Lin. Apgirtęs E.Bžeskas vos nenuvertė garso kolonėlės, todėl Jurijus nusprendė bičiulį pasodinti ant sofos. Fotografų dėmesį pajutęs E.Bžeskas suirzo.

„Kiek aš dėl tokių nuotraukų su „malalietkomis“ turėjau aiškintis Oksanai...“ – prisiminęs pikantiškas nuotraukas iš šiųmetinio festivalio „Be2gether“ atsiduso Egmontas. Panašu, kad po spaudoje pasirodžiusių jo karštų bučinių su jauna šviesiaplauke Egmontui teko ilgai atsiprašinėti buvusios širdies draugės Oksanos Zlatkovaitės.

Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Įkaušęs E.Bžeskas ne tik daužė taures, bučiavosi su vyru, bet ir spėjo apsinuoginti.
Po prodiuserio E.Bžesko pasilinksminimo liko kalnai stiklo šukių.

Vėliau su Jurijaus pagalba nuo sofos bandęs pakilti E.Bžeskas nerangiai nuvirto ant gretimo staliuko, nuvertė padėklą su užkandžiais ir taurėmis. Bandydamas atsistoti prodiuseris vos nepametė savo kelnių, o apsinuoginusią sėdynę atkišo fotografams.

Stebėdamas muzikos grupės „Tautinis Brandas“ pasirodymą vyras linksminosi iš šonų prilaikomas draugų. Vėl atsisėdęs prie stalelio Egmontas ėmė bučiuotis su stilistu Jurijumi, o dar vėliau vėl nuvertė gėrimais nukrautą staliuką. Pasipylus gėrimams ir į šalis pasklidus šukėms, vengdamas dar didesnio dėmesio E.Bžeskas kažkur pasišalino. Galiausiai įkalbėtas draugų, prodiuseris išėjo į lauką laukti taksi automobilio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius