Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Du vaikus auginanti G.Lebedeva antrąkart baigė universitetą: „Su viskuo susitvarkau“

Lietingas birželio antradienis sporto trenerės Gretos Lebedevos-Kazakevič ir jos šeimos nuotaikos visai negadino. Ši diena tiek jai, tiek jos vyrui, buvusiam olimpiečiui imtynininkui Aleksandrui Kazakevičiui bei judviejų vaikams Elarai ir Eldarui buvo ypač džiugi. Tądien mažylius auginanti moteris plačiai šypsojosi, nes rankose laikė sunkaus darbo rezultatą – universiteto diplomą.
Greta Lebedeva-Kazakevič ir Aleksandras Kazakevičius su judviejų vaikais Elara bei Eldaru
Greta Lebedeva-Kazakevič ir Aleksandras Kazakevičius su judviejų vaikais Elara bei Eldaru / Asmeninio albumo nuotr.

Šiuo metu Gretos Lebedevos-Kazakevič ir jos sutuoktinio Aleksandro Kazakevičiaus namuose jaukumą vaikišku klegesiu kuria poros mažyliai – vos vienerių metukų dukra Elara ir trimetis Eldaras.

Dviejų mažų vaikų auginimas pareikalauja išties daug laiko bei pastangų, tačiau mažylių mama tik tuo neapsiriboja. Kvalifikuota sporto trenerė namuose sudarinėja mitybos bei sporto planus. Negana to, visą šį laiką Greta mokėsi ir universitete.

Po kelerius metus trukusių įtemptų mokslų birželio 21-ąją moteris galėjo džiaugtis sunkaus darbo vaisiais. Tądien ji baigė Vytauto Didžiojo universitetą ir oficialiai tapo diplomuota fizinio ir sveikatos ugdymo specialiste.

Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva-Kazakevič ir Aleksandras Kazakevičius su judviejų vaikais Elara bei Eldaru
Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva-Kazakevič ir Aleksandras Kazakevičius su judviejų vaikais Elara bei Eldaru

Kalbėdama su portalu 15min, Greta neslėpė, kad, derinant vaikų auginimą ir mokslus, jai kilo ne vienas iššūkis: „Buvo visokių akimirkų – ir lengvų, ir sunkesnių. Teko klausytis paskaitas ir būnant nėščiai, ir su vaikais ant rankų, užmigdžius vaikus rašyti darbus.“

Tačiau kad ir kokie sunkumai retkarčiais aplankydavo, noras tobulėti, naujų žinių troškimas ir siekis nestovėti vietoje jos nesustabdė toliau keliauti tikslo link.

„Aš esu gan veikli, tad su viskuo susitvarkau“, – 15min atviravo didžiuotis savimi galinti moteris.

Baigusi fizinio ir sveikatos ugdymo studijas diplomą, Greta atskleidė, kad galės darbuotis formaliojo ir neformaliojo ugdymo srityje. Tai reiškia, kad ji galės dirbti trenere arba fizinio ugdymo mokytoja.

Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva-Kazakevič
Asmeninio albumo nuotr./Greta Lebedeva-Kazakevič

Visgi G.Lebedeva-Kazakevič patikino, kad to daryti dar neskubės, kadangi dabar pagrindinė jos veikla – vaikučių auginimas. Moteris mano, kad ateityje, ūgtelėjus Elarai bei Eldarui, ji grįš prie trenerės darbo bei apsvarstys įgyto diplomo suteiktą galimybę – dirbti mokykloje.

Pokalbio su 15min metu Greta taip pat paminėjo, kad šis universiteto diplomas jai nėra pirmas. Moteris prieš tai įgijo ir vadybos informacinių sistemų specialybę Vilniaus universitete bei yra perėjusi trenerių kursus Lietuvos edukologijos universitete, kuriame gavo profesionalios trenerės licenciją.

Džiugios dienos akimirkomis, kai Greta antrąkart tapo universiteto absolvente, ji pasidalino ir savo socialiniuose tinkluose. Čia moteris rašė:

„Mamytė baigė antras studijas universitete. VDU – fizinis ir sveikatos ugdymas. Mokėmės kartu, dalyvavome paskaitose kartu, rašėme darbus kartu, tad galima sakyti, kad ir mano vaikai jau baigė universitetą. Linkėjimai iš Vytauto Didžiojo universiteto šį lietingą antradienį!“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius