Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dubajuje gyvenantis vizažistas Aurimas Juodiškis krūtinę papuošė milžiniška tatuiruote

Dubajuje, Jungtiniuose Arabų Emyratuose, gyvenantis vizažistas Aurimas Juodiškis džiaugiasi nauja tatuiruote. Tiesa, nauja ji nevisiškai – patobulino anksčiau ant krūtinės nupieštą: padidino taip, kad žadą atimtų.
Aurimas Juodiškis
Aurimas Juodiškis / „Max Factor“ nuotr.

Kelioms dienoms į Lietuvą iš Dubajaus grįžęs vaikinas vos išlipęs iš lėktuvo visų pirma paskambino tėvams, po to – į tatuiruočių saloną „Super7tatoo“. Čia dirbančio meistro Ernio jis paprašė, kad nedelsdamas įgyvendintų vizažisto svają: krūtinę puošiančią tatuiruotę padidintų, sudramatintų ir visaip kitaip padailintų. 

Piešiniu ant krūtinės A.Juodiškis pasipuošė pernai, o šįmet nutarė jį galutinai pabaigti. Tai jau ketvirta vaikino tatuiruotė – turi ant pėdos, rankos, pirštų. 

„Dideli planai, didelės ir tatuiruotės“, – juokiasi Aurimas paklaustas, ko gi jam prisireikė tą piešinį pasididinti. O vėliau pridūrė: „Man tatuiruotės gražu. Gražu ir spalvotos, bet tik pas kitus. Ant savęs noriu tik juodų. Ir didelės man gražu.“

Ir nors dabar Dubajuje – arti 30 laipsnių karščio, plika bamba, idant visi pamatytų tatuiruotę, A.Juodiškis sakė po gatves nevaikščios: „Mes su megztiniais vaikštom... Šortai išplauti ir padėti į spintą iki kovo mėnesio! Po pirmos vasaros (vasarą Dubajoje vyrauja apie 50 laipsnių karščio, – aut. past.) žiemos iškart čia šaltos pasidaro. Vėjas koks vakarais… Aišku, ne kaip Lietuvoje, bet šalta. Man normali temperatūra nuo 28 laipsnių šilumos prasideda”, – juokėsi A.Juodiškis. 

Asmeninio albumo nuotr./Aurimo Juodiškio tatuiruotė
Asmeninio albumo nuotr./Aurimo Juodiškio tatuiruotė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius