-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Dūžta Petro Nausėdos viltys sugrįžti į „Šokius ant ledo“

Prieš pat projekto „Šokiai ant ledo“ premjerą traumą patyręs ledo ritulininkas Petras Nausėda dar tikėjosi, jog pavyks sugrįžti į projektą, tačiau daktarų prognozės griežtos – laukia keturių mėnesių reabilitacija ir operacija.
Petras Nausėda ir Alisa Miškovska
Petras Nausėda ir Alisa Miškovska / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Vienu metu jau tikėjausi, kad viskas pasibaigs sėkmingai, tačiau trauma rimtesnė nei galvojau. Šiuo metu mano gyvenime aktyvus gyvenimas sustojo“, – pasakojo P.Nausėda, patyręs rankos traumą. Sportišką gyvenimo būdą propaguojantis vyras kuriam laikui turės pamiršti ne tik šokius ant ledo, bet ir ledo ritulį.

„Paskutinė daktarų prognozė buvo tokia: keturis mėnesius lankysiuos reabilitacijoje, tada laukia operacija, o po jos – dar viena keturių mėnesių reabilitacija“, – pasakojo Petras, kasdien praleidžiantis po keturias valandas gydymo centruose.

Tačiau vyras džiaugiasi, jog jo partnerė Alisa gavo rimtą šokėją – Andrių Butkų. „Stebiu visus jų pasirodymus, ypač patiko praėjusio sekmadienio šokis pasakų tema. Andrius puikiai čiuožia, Alisa nori nugalėti – ko daugiau reikia. Džiaugiuosi už juos ir manau, jog jie perspektyvi pora, – kalbėjo ledo ritulio žaidėjas. – Kai tik turiu galimybę, projektą stebiu gyvai „Akropolyje“ arba prie televizijos ekrano, kviečiu ir kitus palaikyti savo partnerę“.

Šį sekmadienį projekto tema – šalys. Kaip seksis Alisos ir Andriaus porai bei kitiems dalyviams, žiūrovai išvys sekmadienį 19.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius