Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dvi lietuvaitės skinasi kelią į Holivudą pasauliniame „Avon Voices“ talentų projekte

Net 2 lietuvaitės – filologė Indrė Zaleskytė ir daug kam iš įvairiausių TV projektų ar koncertų pažįstama Evelina Anusauskaitė – tęsia kovą antrajame pasaulinio muzikinių talentų paieškos „Avon Voices“ ture tarp 75 geriausių dalyvių iš viso pasaulio, kuriuos atrinko tarptautinė komisija bei projekto tinklalapio lankytojai.
Evelina Anusauskaitė ir Indrė Zaleskytė
Evelina Anusauskaitė ir Indrė Zaleskytė / „Avon“ nuotr.

Vos prieš mėnesį konkurso rengėjai Paryžiuje, Nešvilyje (JAV), Honkonge bei Rio de Žaneire nufilmavo per 200 1-ojo projekto turo dalyvių iš viso pasaulio dainų vaizdo klipų, kurie buvo patalpinti konkurso tinklalapyje AvonVoices.com. Šiame etape savo jėgas Paryžiuje išbandė 3 lietuvės.

Šiuo metu konkurso interneto svetainėje paskelbti tik 75 geriausi vaizdo klipai, iš kurių tinklalapio lankytojai ir profesionali žiuri savo balsais išrinks ir birželio 20 d. paskelbs 25 pusfinalio dalyves, kurios liepos 14–19 d. skris į Holivudą, Kaliforniją, mokytis vokalo subtilybių. JAV merginos taip pat mėgausis kompanijos AVON sukurtu įvaizdžiu, dalins interviu, bus filmuojami jų pasirodymai.

„Šis konkursas man labai ypatingas. Būti atrinktai iš daugiau nei 6000 dalyvių iš viso pasaulio į 100-uką geriausiųjų man didelis paskatinimas ateičiai. Gyvenime būna visokių akimirkų, tuomet labai svarbu žinoti, kad eini teisinga linkme, ir štai būti atrinktai ir įvertintai tokios profesionalios komisijos ir tinklalapio lankytojų yra netgi brangiau už tai, kaip viskas besusiklostytų konkurse toliau“, – savo įspūdžiais dalijasi E.Anusauskaitė.

Vėliau bus išrinkta 10 finalo dalyvių, kurios su daugeliu „Avon Voices“ komisijos narių įrašys Diane Warren sukurtą himną, pirmą kartą nuskambėsiantį šį rudenį iškilmingame AVON Moterų fondo vakare Niujorke. Renginyje bus paskelbtos ir dvi nugalėtojos, kurios laimės pagrindinį konkurso prizą – sutartį su tarptautine muzikos įrašų kompanija.

Tarptautinę projekto teisėjų komisiją sudaro daugybė pasaulinio graso žvaigždžių, tarp kurių ryškiausiai spindi šešiskart „Grammy“ apdovanojimą laimėjusi dainininkė Fergie. Legendinė dainų autorė Diane Warren, „Grammy“ apdovanojimui nominuota dainininkė ir dainų autorė Natasha Bedingfield, Rusijos žvaigždė Valerija, Australijos dešimtmečio atlikėja Delta Goodrem, „Grammy“ apdovanojimui nominuota perkusininkė Sheila E., „Grammy“ apdovanojimą pelnęs dainininkas, dainų autorius ir muzikos prodiuseris Davidas Packas, „Grammy“ apdovanojimui nominuotas dainininkas ir kompozitorius Diego Torresas, didžiausia Brazilijos popžvaigždė Ivete Sangalo ir itin populiari dainininkė iš Kolumbijos Maia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius